Мобільний додаток 26-го фіналу WOŚP! Загострити свої почуття і відкрийте серця

6842
Facebook Twitter
Мобільний додаток 26-го фіналу WOŚP! Загострити свої почуття і відкрийте серця

Великий оркестр Святкової допомоги знову сфокусував свою увагу на контакті з волонтерами та донорами, з допомогою мобільного додатку.

Великий оркестр Святкової допомоги знову сфокусував свою увагу на контакті з волонтерами та донорами, з допомогою мобільного додатку. Завдяки сприянню компаній Play та Cocolab, підготовлено остаточний додаток для завантаження на телефони систем iOS та Android. 26-тий Фінал Великого оркестру різдвяної благодійності відбудеться 14 січня 2018 року. В цьому році, його метою буде збір коштів «за рівні можливості в лікуванні новонароджених». Даний захід — не тільки розвага, але й спосіб принести користь маленьким дітям, проявити людяність та відкрити серця для любові й доброти.

Зігрійте свої пальці, загостріть почуття та напружте сірі клітини — ми зловимо їх в пастки, йдеться в підступно сконструйованому тесті з історії оркестру. Сім рівнів попереду Вас та п'ять можливостей для кожного з них. Все, що необхідно зробити — завантажити додаток та приєднатися до групи WOŚPoznawcy!За офіційними даними, під час проведення 25-го фіналу Великого оркестру святкової благодійності, завдяки платежам, які були внесені, через онлайн-оператора платежів PayU, вдалося зібрати майже 150 тисяч злотих. Організатори дуже сподіваються, що, завдяки використанню мобільного додатку та мобільної спільноти, в поточному році вдасться поліпшити результат та перевершив торішній показник. У 2018 році, завдяки інноваційним рішенням, які були надані vintom, кожен переказ коштів до Фонду, який буде проведений, через мобільний додаток, буде заохочений відеоподякою з особистим зверненням від Юрека Овсяка! Проведення двадцять шостого фіналу Великого Оркестру Різдвяної благодійності є не тільки забавою, але й можливістю дізнатися багато новин, прямо з Фонду.

Завдяки спеціальній оплаті SMS та PayU відбувається постійна підтримка 26-го фіналу WOŚP. Організатори та компанії, які активно підтримують захід подбали про те, щоб в додатку постійно оновлювалася все інформація та, завантажуючи його в телефон, у користувачів відображалася картина в реальному часі, та вони були в курсі останніх подій. Бувши неурядовою організацією в Республіці Польщі, Великий Оркестр Благодійного Фонду Різдва має найвищу соціальну довіру не тільки серед резидентів країни, а й іноземних громадян, які прямо або опосередковано пов'язані з цією державою.

Заснований в 1993 році, він, з того часу поклав початок добрій традиції, у другу неділю січня, організовувати збір коштів, який називається фіналом WOŚP. На зібрані кошти, Фонд WOŚP купує та надає дитячим лікарням Польщі найсучасніше медичне обладнання.На сьогодні, обладнання, яке надається Фондом, становить основу сучасного обладнання, для тих лікарень, в яких лікують дітей в РП. У попередньому році, під час проведення 25-го фіналу WOŚP, завдяки зібраним коштам вдалося придбати обладнання, яке вже врятувало сотні дитячих життів.26-тій Великий оркестр різдвяної благодійності відбудеться 14 січня 2018 року, метою якого буде збір коштів, під девізом: «за рівні можливості в лікуванні новонароджених». Передбачається безліч концертів, на які запрошено понад 120 тисяч добровольців, в тому числі й студентів польських університетів. О 20:00, вже за традицією, небо запалить «Світло на небо» — дія, яка є родзинкою всього, що відбувається.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини