Польща для українських абітурієнтів 2018

6990
Facebook Twitter
Польща для українських абітурієнтів 2018

Сотні тисяч учнів з кваліфікацією, отриманою в польських установах вищої освіти вже знайшли гідне місце роботи у локальних та міжнародних компаніях, так чому не спробувати і Вам?!

Весна — період для прийняття остаточного рішення з приводу країни, установи вищої освіти та спеціальності. Університети більшості країн світу активно проводять вступну кампанію та Республіка Польща тому не виключення. Вербувальники щосили розхвалюють свої університети та прагнуть отримати найбільшу можливу кількість учнів у ряди студентів. Саме у цей час варто бути найбільш уважним, щоб не помилитися з уподобаннями. В останні десятиліття, Польща зарекомендувала себе як країна, освітні установи якої здатні надати якісний європейський диплом зі справедливою платою за навчальний рік. Сотні тисяч учнів з кваліфікацією, отриманою в польських установах вищої освіти вже знайшли гідне місце роботи у локальних та міжнародних компаніях, так чому не спробувати і Вам?! Розглянемо, чим у поточному 2018 року ВНЗ РП здатні привабити українських абітурієнтів.

Актуальні ціни на навчання в Польщі на 2018/2019 рік

Як показує практика фахівців UP-STUDY та випускників, українцям й іншим іноземцям найбільш комфортно та перспективно вибирати приватні університети Польщі. По-перше, вони пропонують значно нижчу вартість за навчальний рік, при цьому не поступаються у питаннях якості. По-друге, завдяки налагодженим взаємозв'язкам з іноземним бізнесом, вони здатні активно просувати своїх студентів на міжнародний ринок праці, будь то для проходження стажування або постійного працевлаштування. По-третє, індивідуальний підхід та передові методики викладання здатні більше розкрити навчальний та трудовий потенціал кожного студента. Зважаючи на це, розглянемо передові університети з величезними перспективами та доступною платою за навчання:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві. Маючи великий вибір спеціальностей, у тому числі й топових, такі як: Інформатика, Журналістика, Графіка та Архітектура, вона дозволяє вчитися як польською, так англійською мовами. Бакалаврат польською обходиться 1300-1450 євро, магістратура знаходиться у діапазоні 1300-1750 євро, в залежності від обраного напрямку досліджень

.2. Вроцлавський Університет Бізнесу. Унікальний у своєму роді бізнес-ВНЗ з доступною платою, адже навіть англійською мовою вона не перевищує 1950 євро на рік.

3. Академія Громадських Наук у Варшаві. Другий у загальнопольському рейтингу, він не підвищує ціни вже котрий рік, дозволяючи вибрати популярні спеціальності. Вартість навчання варіює від 1095 до 1548 євро за рік навчання.

4. Університет Банківської Справи у Вроцлаві. ВНЗ для прагматичних особистостей з річною вартістю навчання 1036-1214 євро.

Вступ до Польщі в 2018 році!

АКЦІЙНА ПОСЛУГА від UP-STUDY "Швидкий вступ — €95 (3000 грн)"

Тільки до 31 травня встигніть скористатися спеціальною пропозицією від нашої компанії, яка гарантує зарахування до одного з трьох установ вищої освіти Вроцлава, Варшави чи Щецина. Зверніть увагу, дана пропозиція надається на ексклюзивних правах компанією UP-STUDY, тому, щоб скористатися нею, звертайтеся до одного з наших 28-ми UP-представництв. Ця разова послуга не надає всього спектра послуг компанії, але є прекрасним шансом, щоб отримати офіційний документ від ВНЗ про зарахування. Деталі пропозиції на сайті, а також у всіх представництвах.

Підсумовуючи, зауважимо, що на сьогодні, Польща пропонує позаконкуренту вартість та відкриває великі можливості перед студентами та випускниками. При належному прояві наполегливості, ще під час навчання можна отримати безцінний досвід роботи у трудовому колективі та знайти потенційне місце працевлаштування. Також не варто забувати, що завжди є можливість з польським дипломом працювати за кордоном, адже він котується у всіх індустріально розвинених країнах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини