ML in PL Conference — інформація про захід

5911
Facebook Twitter
ML in PL Conference — інформація про захід

ML in PL Conference — третє видання конференції, яка раніше називалася PL in ML: польський погляд на машинне навчання. Основна тема заходу — область машинного навчання у широкому його розумінні.

ML in PL Conference — третє видання конференції, яка раніше називалася PL in ML: польський погляд на машинне навчання. Основна тема заходу — область машинного навчання у широкому його розумінні. Метою ініціативи є поширення знань у цьому напрямку та створення спільноти, яка буде працювати разом. Якщо Ви зацікавлені в отриманні цікавої інформації щодо даної тематики, або бажаєте виступити в якості доповідача, придбайте квитки або, відправляйте заявку на участь за адресою, яка буде вказана нижче.

У чому актуальність теми конференції?

Uczenie maszynowe (англ. Machine learning) є областю, присвяченою штучному інтелекту. ЇЇ головна мета — створити програму, яка зможе вчитися на прикладах, після чого, робити відповідні висновки. Нейронні мережі, які трохи нагадують людський мозок, дуже популярні у цьому відношенні. Як приклади використання машинного навчання можна замінити автономні автомобілі недавно популярними додатками FaceApp та Alexa — персональним консультантом, створеним Amazon.

Інформація про подію, яку потрібно знати потенційним учасникам

Мета організаторів конференції — полегшити студентам університетів Республіки Польща доступ до професорів, дослідників та фахівців, які займаються питаннями машинного навчання.

Завдяки цьому їх знання будуть якомога свіжішими, підтримуватимуться дослідженнями та практикою. Таким чином, у майбутньому вони стануть фахівцями цієї галузі та зможуть поділитися своїм досвідом.

Крім того, ця концепція також дозволить професорам, дослідникам та фахівцям співпрацювати у різних проєктах. Сесійна мережа, що проводиться під час конференції, є ідеальним місцем для знайомства з передовими ідеями та задумами, обміну думками та придбання нових друзів для реалізації інноваційних проєктів.

Що чекає відвідувачів третього видання заходу?

Конференція триватиме 4 дні, з яких останній буде присвячений семінарам. Лекції будуть проводитися вченими світового класу, які охоче та глибоко діляться своїми останніми дослідженнями зі слухачами. В останні роки захід відвідали фахівці з таких установ, як Google AI, Facebook AI Research, DeepMind, OpenAI та Нью-Йоркський університет, відомі своїми публікаціями на престижних конференціях: Neurips, CVPR та ICML.

Більш того, буде також проведена програма «Заклик до дій», учасники якої зможуть представити лекції та плакати про свої дослідження. Кращі лекції будуть прочитані під час конференції, а постери будуть показані під час стендової сесії. Запрошення до дій — відмінний шлях для студентів та дослідників, щоб зробити перші кроки у світі досліджень та науки. Для досвідчених дослідників — це спосіб поділитися результатами своїх проєктів з широкою аудиторією.

Як взяти участь?

  • Термін подачі заявок: 22-25 листопада 2019 року.
  • Місце: Факультет математики, інформатики та механіки, Варшавський університет, вул. Банаха 2, Республіка Польща.
  • Поспішайте стати частиною цієї події, котра швидко розростається, та Ви станете на кілька кроків ближче до досліджень мрії.

    Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

    Підписатися

    Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

    Акція 499 євро 250 євро

    Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

    Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

    Допомога при самостійному вступі

    Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

    Розрахуйте вартість навчання в Польщі

    Калькулятор вартості

    Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

    Підберіть спеціальність та університет

    Пошук спеціальності

    Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

    ГІД студента Польщі

    Завантажте ГІД студента Польщі

    Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

    • Стипендії та знижки
    • Вартість навчання
    • Необхідний рівень знання польської мови
    • Підтримка студентів
    • Документи необхідні для вступу
    • та багато іншого

    Останні статті та новини