Міжнародний студентський квиток — що варто знати про це?

7652
Facebook Twitter
Міжнародний студентський квиток — що варто знати про це?

International Student Identity Card, а саме так розшифровується абревіатура ISIC, може принести багато вигод власникам. Які саме переваги дає міжнародний студентський квиток? Про це поговоримо у статті.

Студенти з України, які прийняли рішення навчатися у будь-якому з обраних університетів Республіки Польща, крім перспективи отримання якісної освіти, мають ще цілий ряд переваг. Правда, щоб їх отримати, потрібно вдатися до всіх тонкощів. З початком навчання за кордоном, молоді люди стикаються з великою кількістю різних абревіатур: IRK, USOS, ISIC та іншими, не менш важливими. Якщо з першими двома можна розібратися безпосередньо в обраному закладі освіти, то пошуком сенсу, який криється за останнім, необхідно зайнятися самостійно. Це не можна залишити без уваги, оскільки International Student Identity Card, а саме так розшифровується абревіатура, може принести багато вигод власникам. Які саме переваги дає міжнародний студентський квиток? Про це поговоримо у статті.

Що таке ISIC, та яким категоріям молодих людей вона доступна?

Завдяки міжнародному посвідченню особи кожен студент як державної, так і приватної установи освіти може підтвердити свій статус студента у всьому світі. Режим навчання не має значення у цьому випадку. Більш того, ISIC доступна навіть підліткам Польщі та інших європейських країн, яким більш ніж 12 років.

Міжнародний ідентифікатор є документом, що знаходяться під патронатом ЮНЕСКО. На даний час студентський квиток такого типу став настільки поширеним у всьому світі, що деякі університети вже вимагають його від кожного студента.

Які переваги може дати міжнародний студентський ідентифікатор?

ISIC корисно мати, у першу чергу з огляду на те, що вона дає право на знижки у різних місцях у всьому світі. Учні європейських освітніх структур, у тому числі й українці, які навчаються в університетах Польщі, можуть розраховувати на зниження вартості у транспорті, готелях, пабах, ресторанах, магазинах, культурних центрах та інших центрах. У них є можливість також зареєструвати страховку на цей документ, який буде використовуватися у всіх країнах в якості посвідчення статусу студента.

Як та де оформити ISIC?

Фахівці UP-STUDY звертають увагу на те, що оформлення карти не займає багато часу та сил. Просто необхідно зайдіть на сайт: ISIC.pl, вибрати відповідний документ та заповнити форму. Для цього знадобиться чинний студентський квиток університету, в якому на момент заповнення відбувається навчання та одна фотографія. Цю карту можна оформити строком до 16 місяців.

Скільки коштує міжнародна студентська картка?

Ціна карти залежить від обраної пропозиції. Найдешевший — звичайний міжнародний студентський квиток без страховки, який коштує 24 злотих. Якщо студент бажає відчувати себе більш впевнено, він може заплатити 59 злотих із захистом від наслідків нещасних випадків у Польщі.

Для отримання послуг за кордоном можна замовити карту, вартістю 89 злотих, яка дозволить розраховувати на медичне страхування та NWW. Крім пакета зі страхуванням у зазначених випадках, є можливість під’єднати розширений спектр послуг за додаткову плату:

  • у США, Канаді, Австралії та Японії — страхова сума 50 000 євро (доплата 130 злотих до вартості карти);
  • страхування багажу та спортивного інвентарю (додаткова плата 15 злотих);
  • тропічні хвороби (додатково 20 злотих);
  • під час навчання та стажування (доплата 30 злотих).

Підсумовуючи, зауважимо, що ISIC стане у пригоді як у Польщі, так і за кордоном. З огляду на те, що значна частина студентів польських ВНЗ часто подорожують на вікенди та канікули, багато хто оформляють карту з розширеним спектром послуг. Подорожі стають куди приємніше, якщо ти знаєш, що можеш розраховувати на знижку, а життя та здоров'я — застраховані.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини