ISIC — міжнародна студентська ідентифікаційна карта. Її види та особливості

9278
Facebook Twitter
ISIC — міжнародна студентська ідентифікаційна карта. Її види та особливості

Карта ISIC доступна у різних інтерпретаціях, та кожен може адаптувати пакет переваг, пропонованих нею, до своїх індивідуальних потреб. У цій статті ми розповімо про переваги, типи та особливості міжнародних ідентифікаторів.

Напевно, кожен студент вітчизняних та інших університетів стикався з абревіатурою ISIC. Це міжнародна студентська ідентифікаційна карта, яка досить поширена та прийнята більш ніж у 130 країнах світу! Це 60-річний досвід та 4,5 мільйона студентів у світі щорічно. Одна маленька карта, але вона має багато переваг! Дана стаття стане у пригоді студентам польських ВНЗ, серед яких так багато українців, охочих придбати якісний європейський диплом, оскільки ми розповімо про переваги, типи та особливості міжнародних ідентифікаторів.Кожному з нас подобається мати все в одному місці, але не всім потрібно одне й те ж. Карта ISIC доступна у різних інтерпретаціях, та кожен може адаптувати пакет переваг, пропонованих нею, до своїх індивідуальних потреб. Любите займатися спортом, їздити за кордон або, можливо, хочете скористатися знижками у рамках Польської асоціації молодіжних хостелів? Карта ISIC має багато варіантів. Крім того, всі власники ISIC отримують знижки на товари та послуги майже у всьому світі!

Типи міжнародної студентської ідентифікації:

1. ISIC. Вона є єдиним документом, що підтверджує статус студента практично в усьому світі. Більш ніж у 200 пунктах у Польщі приймається карта ISIC, що надає її власникам знижки до 50%. Завдяки ISIC можна економити на транспорті, оплачувати місця у готелях, ресторанах, пабах, культурних центрах, а також у магазинах та пунктах обслуговування. Карта ISIC чинна протягом не більш ніж 16 місяців, оскільки вона випускається у конкретних періодах (поточна редакція — вересень-грудень (01/09/2018 — 31/12/2019)). Карту ISIC можна придбати без страховки (24 злотих), а також з різними пакетами страхування, включаючи нещасні випадки та вартість лікування у світі (до 50 000 євро, ціна 89 злотих) або наслідки нещасних випадків у Польщі (ціна 59 злотих) — страхування може бути додатково продовжено.

2. ISIC — PTSM. Це партнерська карта, підготовлена ​​спільно з Польською асоціацією молодіжних хостелів. ISIC-PTSM підтверджує членство у Польській асоціації молодіжних хостелів та Hostelling International, що дає можливість скористатися перевагами розміщення у більш ніж 5000 молодіжних хостелів у 78 країнах світу. Також пропонуються знижки від 20 до 25% на проживання у більш ніж 300 молодіжних хостелах у Польщі. Карта ISIC-PTSM чинна протягом 12 місяців з моменту її видачі. Її можна придбати без страховки за 39 злотих, а також страховий пакет NNW та KL у світі (KL до 50 000 євро) за ціною 99 злотих, страховка може бути продовжена додатково.

3. ISIC 360. Це карта, яка відрізняється від інших пропонованих: у неї вище страхова сума за медичними видатками у світі, що досягає 80 000 євро. З нею можна отримати всі знижки, на які має право стандартна карта ISIC, а також більш високий страховий пакет за кордоном. Ідентифікаційна карта ISIC 360 чинна протягом 12 місяців з моменту видачі. Її можна придбати тільки зі страховкою NNW та KL у світі (до 80 000 євро), ціна 119 злотих, страховка може бути продовжена додатково.

4. ITIC — Міжнародне посвідчення особи вчителя. Якщо Ви вчитель або лектор, який хоче використовувати свої навички за кордоном або захоплений відкриттям та відвідуванням світу, ця карта стане у пригоді. Міжнародна ідентифікаційна картка вчителя ITIC була введена у 1984 році, що дозволяє вчителям використовувати єдиний документ, котрий підтверджує їх статус у всьому світі. Карта ITIC випускається у редакціях та може бути чинна до 16 місяців.

5. IYTC — Міжнародна туристична молодіжна карта. IYTC Legitimate була схвалена ЮНЕСКО як єдиний документ для мандрівників, молодих людей у ​​віці від 12 до 31 року. Карта забезпечує страховку для поїздок за кордон, використання знижок при покупці вхідних квитків до музеїв, галерей та освітніх центрів більш ніж у 130 країнах. Карта IYTC чинна протягом 12 місяців з моменту видачі.

Отже, спеціалісти UP-STUDY підкреслюють, що студентам польських та інших ВНЗ варто мати подібний ідентифікатор, оскільки він допоможе істотно заощадити як у країні навчання, так і за кордоном.

Також існує карта для академічних вчителів, вона єдина підтверджує наявний статус у всьому світі та дає можливість заощадити. Навіть якщо не розглядати карту як можливість отримання знижки, це відмінний спосіб подбати про поліс, який поширюється й на багато іноземних держав.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини