Міста, в які найчастіше літають студенти польських університетів

5440
Facebook Twitter
Міста, в які найчастіше літають студенти польських університетів

Доступна вартість перельотів зробила цей спосіб пересування популярним серед студентів. То куди ж найчастіше літають учні університетів РП? Про це Ви дізнаєтеся, прочитавши запропоновану статтю.

Польоти на літаках стають все більш популярними, тому авіакомпанії з кожним роком розширюють свої пропозиції, полегшуючи подорож на великі відстані. Водночас кількість аеропортів у Республіці Польща, якій віддають перевагу прагматичні українці, зростає, що дозволяє дістатися з одного кінця країни в інший всього за кілька годин. У цьому європейському куточку 30 повітряних вузлів, у тому числі 14 аеропортів, що дозволяє легко переміщатися між великими міськими центрами. Найбільший аеропорт у Варшаві, імені Фридерика Шопена. Велика кількість рейсів обслуговують аеропорти у Кракові, Гданську, Катовіце та Вроцлаві. Доступна вартість перельотів зробила цей спосіб пересування популярним серед локальних та іноземних студентів. То куди ж найчастіше літають учні університетів РП? Про це Ви дізнаєтеся, прочитавши запропоновану статтю.

Куди частіше решти відправляються студенти освітніх структур Польщі повітряним простором?

Як недорогі рейси, так і рейси за маршрутами в Азію, Америку, Австралію та Африку дуже популярні. Учні локальних ВНЗ користуються пропозиціями авіакомпаній, плануючи відпочинок у популярних туристичних центрах Європи або подорожуючи до Польщі з країн, в яких вони проходять стажування. Таким чином, більшість літаків з РП літає в Англію, Іспанію, Італію, Францію чи країни Скандинавії. Рейси з Польщі до Лондона є найбільш популярним маршрутом, який є результатом підвищеного інтересу до Англії у поляків та нерезидентів, які проживають у країні, з метою поліпшення мовних навичок, вивчення культури та огляду визначних пам'яток. Внутрішні рейси також набирають популярність. Завдяки низькій ціні та короткому часу перельоту все більше поляків та туристів, що приїжджають до цієї європейської країни, отримують можливість дістатися до найвіддаленіших місць.

Міста, до яких відправляються студенти більш охоче

З розвитком недорогих авіакомпаній у Польщі, падінням цін на авіаквитки та все більш привабливою мережею стикувань, у студентів у пріоритеті перельоти з лоукостерами. Нижче фахівці центру польської освіти UP-STUDY підготували список з 5 міст Європи, куди найчастіше літають учні польських ВНЗ, бажаючи приємно та цікаво провести час за кордоном.



Отже, студенти польських ВНЗ є завзятими мандрівниками з допомогою авіації, оскільки зараз, — це більш ніж доступно. Багато лоукостерів мають маршрути з великих міст РП до європейських столиць. Запропонований список показує й без того відому реальність, як і кілька років до того, найпопулярнішими та часто відвідуваними є Лондон, Рим, Париж, Лісабон та Барселона, але від цього вони не стають менш привабливими.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини