#MEETUP UMCSxSANTANDER — інформація про зустрічі

5649
Facebook Twitter
#MEETUP UMCSxSANTANDER — інформація про зустрічі

У листопаді та грудні буде організована унікальна серія зустрічей в Університеті Марії Кюрі-Склодовської у Любліні. У цьому польському закладі освіти зберуться експерти різних галузей. Про що піде мова, дізнаєтеся, прочитавши наш огляд.

У листопаді та грудні буде організована унікальна серія зустрічей в Університеті Марії Кюрі-Склодовської у Любліні (Uniwersytecie Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie). У цьому польському закладі освіти зберуться експерти, які будуть давати лекції, котрі надихають, а учасники заходу зможуть почути захоплюючі історії, дізнаватися, як домогтися успіху, як здійснити свої мрії та, що ще важливіше, поділитися своїми думками, поставити ораторам питання, попросити порад та поцікавитися їх основними хитрощами. Зважаючи на це, приділити час події варто студентам локальних ВНЗ, молодим фахівцям з Любліна та інших польських міст, а також всім зацікавленим особам, які не потрапили до перших категорій, які зацікавлені у швидкій реалізації свого особистісного та професійного потенціалу через велику мотивацію.

#MEETUP UMCSxSANTANDER — хто буде виступати?

20 листопада у всіх присутніх буде прекрасна можливість зустрітися з Матеушем Валигорою (Mateuszem Waligórą), фахівцем з конкурентних експедицій до найвіддаленіших куточків планети. Матеуш Валигора особливо любить пустелі, від Австралії до Болівії. У нього у скарбничці велосипедна прогулянка найдовшим гірським ланцюгом у світі — Андами та самотня поїздка на велосипеді найскладнішою дорогою, зазначеною на землі — Canning Stock Route у Західній Австралії. У 2018 році, як перша людина в історії, він самотужки перетнув монгольську пустелю Гобі — найбільшу пустелю в Азії та другу пустелю після Сахари. У зазначеному університеті він виступить з доповіддю на тему: Велосипеди на краю світу.

27 листопада, Лукаш Красонь (Łukasz Krasoń) з'явиться в Університеті Марії Кюрі-Склодовської у Любліні — людина, котра ні на чому та нікому не має вигоди, для якої інвалідна коляска не є перешкодою для здійснення навіть найсміливіших мрій. Він є автором численних публікацій про подолання власних обмежень та набуття сили перед обличчям найбільших проблем у житті. Виступав не тільки у Польщі, але й у США, Англії та Нідерландах. Він з'являвся на одній сцені серед іншого, з Брайаном Трейсі, Маріушем Шубою, Томашем Каммель, Юреком Овсяком, Яцеком Волкевичем та Кевіном Хоганом. У 2013 році він спроєктував та разом з групою друзів організував Національний велосипедний конвой Stand Up and Ride, протягом якого за 44 дні він проїхав майже 2500 км на спеціальному велосипеді, мотивуючи людей діяти.

Команда блогерів та мандрівників відвідає університет 4 грудня — «На автобусі світом!». Кароль та Ола Левандовські — не тільки відмінні мандрівники, але й автори туристичних фільмів та книг. Вони відвідали понад 60 країн на 5 континентах та проїхали більш ніж 500 000 кілометрів на характерних різнокольорових автобусах. Вони були відзначені званнями «Блог року 2014», «Творець кращого відео року 2015», «Мандрівник National Geographic 2018» та «Блогер року 2019». У рамках зустрічі зі студентами та іншими зацікавленими особами в університеті Кюрі, вони представлять презентацію, присвячену їх останній подорожі, самим культовим маршрутом Америки — Маршрутом 66.

  • 20.11.2019 о 15.30 — Матеуш Валигора
  • 27 листопада 2019 о 15.30 — Лукаш Красонь
  • 4.12.2019 о 16.00 — На автобусі світом

Місце проведення: Аудиторія Інституту інформатики УДКСУ, вул. Академіка 9, Люблін, Республіка Польща.

Всі зустрічі відкриті.

Цикл #MEETUP відбувається завдяки співпраці з Центром просування UMCS та фондом Santander Bank Polska.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини