Mayday Poland 2018 наближається!!!

6226
Facebook Twitter
Mayday Poland 2018 наближається!!!

19-е видання Mayday Poland наближається семимильними кроками. Вже скоро, цієї осені у всіх меломанів буде можливість отримати насолоду від кіловатів хорошої музики, завести нові, іноді корисні, знайомства.

19-е видання Mayday Poland наближається семимильними кроками. Вже скоро, цієї осені у всіх меломанів буде можливість отримати насолоду від кіловатів хорошої музики, завести нові, іноді корисні, знайомства, поспілкуватися у колі однодумців та просто чудово відпочити під соковиті мотиви. Фестиваль електронної музики у цьому році відбудеться 10 листопада у Сподеку, у Катовіце, Республіка Польща. Представляємо Вашій увазі перелік артистів, які виступатимуть на Mayday Poland 2018!

Mayday Poland — один з найбільших, циклічних фестивалів електронної музики у світі. Сам бренд «Mayday» є іконою, ідеологією та способом життя великої кількості шанувальників та любителів електронної музики. Вперше він був організований у 1991 році у Німеччині, а через майже десятиліття, й на території Польщі (у 2000 році). Жодна інша подія у Польщі не має такої довгої історії, як MAYDAY. Це також найбільш традиційний фестиваль, та тому його дух вірний музиці Techno. Однак «Традиція — це не зберігання золи, а передача вогню». Це бачення та стан. З того часу, цей масштабний захід проходить регулярно, завжди у листопаді.

Жодна подія не змогла так сильно вплинути на масову культуру, жоден інший проект не створив такий діапазон та не захоплював стільки поколінь. Mayday Poland — перший техно у великому залі та з гігантською технікою. Mayday Poland — перша велика платформа для духу нашої музичної культури.

Mayday Poland — це подія, яка послужила джерелом натхнення для більшості подій, організованих у подібному річищі на польській території. Цього року, видання Mayday Poland відбудеться у дев'ятнадцятий раз, подія пройде під гаслом «Ми залишаємося різними». 10 листопада, Катовіце, Сподек буде наповнений найрозкішнішою електронікою через музику всесвітньо відомих ді-джеїв:

— Анет (Париж)

— Diana d'Rouze B2B Carla Roca (Сопот/Познань). Вона пройшла безліч жанрів та зіграла з кращими. Її стиль постійно дивує людей.

— Кара Рока — культова фігура польської сцени Техно.

— DJ Rush (Чикаго)

— Epi Centrum aka Jurek Przeździecki -live- (Варшава)

— Friends of MAYDAY -live- (артисти всього світу)

— I Hate Models (Париж)

— Siasia[&]JRoth (Катовіце/Варшава)

— Johannes Heil -live- (Франкфурт)

— Keith Carnal (Амстердам)

— Kölsch (Копенгаген)

— Luigi Madonna (Неаполь)

— Майкл Яблонський (Варшава)

— PETDuo (Сан-Паулу)

— Ремко Beekwilder (Росмален)

— Speedy J (Роттердам)

— The Advent vs. Industrialyzer -live- (Лондон/Амстердам)

Ми залишаємося різними — Залишайтеся з нами!

MAYDAY — був та залишиться чимось особливим. Багато учасників, серед яких не тільки локальні жителі, а й громадяни інших держав, відчувають під час фестивалю почуття, не здатні забути все своє життя. У більшості учасників попередніх випусків відвідування MAYDAY стало доброю осінньою традицією. Звільніть себе та зробіть свій шлях у майбутнє, тому що одна річ завжди залишиться з Вами: Ви — член Mayday!

Фестиваль:

— дата: 10 листопада 2018 року

— місце: Катовіце, Сподек

— квитки: стандартний — 38.82 євро (передбачає доступ на подію); vip-квиток — 85.44 євро (VIP Standard містить окремий вхід до залаштункової зони, VIP-зона прямо навпроти головної сцени зі зручними кріслами та прекрасним видом).

Якщо Ви шукаєте транспорт, щоб дістатися на Mayday Poland 2018, варто вибрати GTV PARTY BUS! З ними, Ви почнете веселитися та пронизуватися духом події вже в автобусі!

Навчальний рік уже у самому розпалі. Не можна сказати, що студенти встигли втомитися від отримання знань, але явно є охота трохи відпочити та переключитися, тому подія, котра наближається, буде якраз до речі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини