Малопольський Фестиваль Інновацій — наближається 8-й випуск заходу!

6476
Facebook Twitter
Малопольський Фестиваль Інновацій — наближається 8-й випуск заходу!

7 днів, 9 міст, більш ніж 30 партнерів, десятки різних заходів, сотні інноваційних рішень, тисячі яскравих умів — ось так представлений Малопольський фестиваль інновацій у цифрах.

7 днів, 9 міст, більш ніж 30 партнерів, десятки різних заходів, сотні інноваційних рішень, тисячі яскравих умів — ось так представлений Малопольський фестиваль інновацій у цифрах. Ця подія, яку не можна пропустити. Вона орієнтована не тільки на студентів польських університетів, а й на молодих польських новаторів, зацікавлену молодь, експертів сфери інновацій та гостей Республіки Польща.

У восьмий раз Малопольський Фестиваль Інновацій просуває найсучасніші рішення, технології та їх творців. Це абсолютно унікальна подія, яка стає все більш популярною з кожним роком. Вона дозволяє дізнатися новинки у багатьох напрямках, а також відкрити нові таланти та показати їх світові. Те, що даний захід виходить вже у восьмий раз, а також постійно збільшує кількість учасників, підтверджує, що він більш ніж перспективний, а також приносить користь різним секторам та суспільству у цілому.

Małopolska славиться своїми великими туристичними цінностями, культурними установами, що пропонують події світового рівня або місця, де можна розслабитися та відпочити від повсякденної діяльності. Проте, це лише один з облич Малопольська, тому що даний регіон сильно орієнтований на розвиток найсучасніших технологій, отже, стартапи, відомі у світі. Тут також навчаються студенти, які займаються глобальною кар'єрою.

Маршал Малопольської губернії, Яцек Крупа, заявляє привселюдно, що у регіоні є університети, які здатні готувати висококласних фахівців та дослідників, а Фестиваль інновацій у Малопольську — прекрасна можливість продемонструвати це. Під час фестивалю будуть проведені лекції, тренінги та творчі семінари. Події пройдуть у багатьох містах одночасно. У цьому році партнери, які беруть участь у заходах, спокушають цікавими подіями у приміщеннях своїх компаній. Наприклад, всі учасники зможуть відвідати Центр авіаційної освіти в аеропорту у Баліце, дізнатися, що у Національному центрі синхротронного випромінювання SOLARIS є щось спільне з шоколадом та як створюються новітні автомобільні технології! Це лише деякі з багатьох передбачених подій, повний перелік доступний на веб-сайті фестивалю www.festiwalinnowacji.malopolska.pl.

Послом заходу є Анна Рай, менеджер з розвитку бізнесу у Contactis Group, технологічної компанії, що займається, зокрема, використанням штучного інтелекту у бізнесі.

Основною темою цього року Малопольського фестивалю інновацій є соціальні інновації або рішення, які покращують якість життя всіх соціальних груп. Захід розпочнеться з конференції, на якій виступлять: проф. Рафал Омі — експерт в області емоцій, спілкування та управління; один з піонерів споживчої нейронауки, Джовіта Міхалскі — президент Фонду цифрового університету та Пауль Кулон — генеральний директор Фонду підтримки #OMGKRK.

Соціальні інновації також включають боротьбу з цифровою ізоляцією та освіту новаторів нового покоління. Саме тому, у цьому році, в рамках фестивалю буде створено захід для дітей з дитячих будинків, організоване разом зі Школою 3.0. Завдяки участі партнерів та спільноти фестивалю у Facebook, діти з дитячих будинків отримають щорічний курс програмування. Ці та багато інших ініціатив роблять Малопольський фестиваль інновацій абсолютно унікальною подією у національному масштабі.

Попри те, чи є інновації повсякденним у Вашій роботі, або тема абсолютно Вам не знайома, під час заходу напевно можна знайти багато подій та інформації. 8-й випуск Малопольського фестивалю інновацій відбудеться 04.06. 2018-10.06.2018.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини