Masters&Robots 2019 — інформація про конференцію

6615
Facebook Twitter
Masters&Robots 2019 — інформація про конференцію

Як буде виглядати світ завтрашнього дня, вдасться побачити під час 3-го випуску конференції Masters[&]Robots, яка пройде 7-9 жовтня. Продаж квитків тільки почався!

Штучний інтелект, аналітика даних, біотехнологія, робототехніка, цифрова трансформація, побудова гнучкої та позитивної організаційної культури, довголіття, читання емоцій, блокчейн, майбутнє фінансів, міст, ЗМІ, моди та медицини. Як буде виглядати світ завтрашнього дня, вдасться побачити під час 3-го випуску конференції Masters[&]Robots, яка пройде 7-9 жовтня. Це інноваційний котел, величезна доза знань про ефективне використання нових технологій та сучасне управління бізнесом, що буде передана елітними лекторами та практиками з усього світу. Сеанси з наставниками та семінари, а також унікальна можливість встановити контакти, які дозволять розвивати бізнес у глобальному масштабі — ось чого варто очікувати від події. Головний спонсор заходу — міжнародний інвестор, лідер молодого покоління польських підприємців, який протягом багатьох років підтримує стартапи, Себастьян Кульчик. Продаж квитків тільки почався!

Інформація про подію, яку варто враховувати потенційним учасникам

Masters[&]Robots — це щорічний захід для представників ділового світу, менеджменту, експертів, державних чиновників та представників неурядових організацій, інвесторів, співробітників наукових університетів, засновників стартапів, які думають про розвиток свого бізнесу у найближчому десятилітті. Це погляд на глобальні інновації, показаний на прикладі тематичного дослідження, яке може бути використане у стратегії власної компанії. Це зустрічі, які освічують, викликають питання, створюють нові перспективи та свіжий погляд на розвиток компанії.

Лейтмотивом заходу є цифрове перетворення та його вплив на різні категорії населення у найближчі 10 років, а також зустрічі з провидцями, що створюють рішення «на завтра».

Сьогодні багато говорять про цифрову трансформацію організації, але коли справа доходить до практики — введення реальних змін у компаніях, як на рівні технологій, так і, перш за все, змін у мисленні та функціонуванні співробітників — таких прикладів у Польщі та регіоні дуже мало. Найголовніше, щоб навчити співробітників, показати їм приклади таких перетворень з усього світу, продемонструвати нові технології на практиці, особливо штучний інтелект та всі теми, пов'язані з аналізом даних.

Чого очікувати від видання 2019 року?

На заході учасників чекають 3 етапи: Основні стадії Robots[&]Masters, сцена для молодих майстрів роботів та молоді, та етап COINs. Під час конференції також пройдуть семінари за участю іноземних експертів, лекції та дискусійні панелі. Заплановані також особисті зустрічі з лекторами для випускників програм Університету Сингулярності.

Серед тем, які будуть обговорюватися у ході конференції, виділимо:

  • майбутнє бізнесу (про те, як використовувати нові технології в організації, та як створити гнучку інтелектуальну компанію, засновану на даних);
  • життя (про використання новітніх технологій у міському плануванні, моді та проєктуванні простору для покоління цифрового століття);
  • медицина (нова діагностика, методи лікування та рішення, які підвищать рівень медичної допомоги).

Деталі заходу та квитки на конференцію можна купити за адресою: https://mastersandrobots.tech/tickets/

Програма заходу: https://mastersandrobots.tech/schedule/

Спікери: https://mastersandrobots.tech/speakers/

Захід буде проходити у 3 місцях:

  • Мультикіно Злоте Тараси, вул. Злота 59, Варшава
  • Google Кампус Варшава, площа Конесера, 10, Варшава
  • The Heart, Варшавський Шпиль, площа Європейська, 1, Варшава
  • Організатор: Фонд цифрового університету www.digitaluniversity.pl
  • Сайт заходи: https://mastersandrobots.tech/
  • Подія на FB: https://www.facebook.com/events/605070353348287/
  • Інформація: kontakt@digitaluniversity.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини