Форум Wrocław Type — конференція, присвячена дизайну шрифтів та типографії

7145
Facebook Twitter
Форум Wrocław Type — конференція, присвячена дизайну шрифтів та типографії

Wrocław Type Forum — міжнародна конференція, присвячена дизайну шрифтів та типографії стрімко наближається. Дана подія стане місцем зустрічі для дизайнерів, викладачів, дослідників, студентів та ентузіастів.

Wrocław Type Forum — міжнародна конференція, присвячена дизайну шрифтів та типографії стрімко наближається. Дана подія стане місцем зустрічі для дизайнерів, викладачів, дослідників, студентів та ентузіастів. Історичні теми переплітаються з сучасними та надихають людей думати про майбутнє. Аналогова робота як і раніше є джерелом нових форм та важливою основою для цифрового розвитку. Тема цьогорічної конференції — «Каліграфія-Напис-Друкарня».

Вроцлавський форум наповнений світовим натхненням та творчими людьми. Протягом двох днів, десять лекторів будуть читати мегаінформативні та корисні лекції. Серед запрошених гостей: Ріккардо Олоко, Ден Рейнольдс, Вікторія та Віталіна Лопухіни, Петер Бенс Саймон, Томаш Берковський, Мачей Майчжак, Катажина Рой, Нікола Джурек та Вікторія Грабовська. Рене Вавркевич проведе дискусію з модерування. Лекції будуть проводитися в основному англійською мовою. Після конференції буде представлена ​​публікація, в якій будуть запропоновані тексти про спікерів та набагато більше інформації.

Плата за участь у конференції складає 150 злотих (або €37), а для студентів (при пред'явленні чинної легітимації біля входу) 100 злотих (або 25 євро). Підтвердження платежу, відправлене за наступною адресою: typeforum-rejestracja@asp.wroc.pl — вважається реєстрацією.

Під час події виступлять такі спікери:

Ріккардо Олоко — дизайнер шрифтів та член CAST Cooperativa Anonima Servizi Tipografici. Він є аспірантом в Університеті Редінга, у відділі друкарні та графічного дизайну. У своїх дослідженнях він займається венеціанськими старожитностями 15-го століття.Вікторія та Віталіна Лопухіни — унікальний тандем, пов'язаний з каліграфією та дизайном. Віталіна — учитель каліграфії в Академії мистецтв ім. М. Бойчука у Києві. Вікторія виступила на конференції TEDx Kyiv у 2018 році. Обидва доповідачі беруть участь у проектах літературних позначень, популяризуючи кирилицю та традиційний почерк.Нікола Джурек — навчався у Хорватії, Італії та Нідерландах на престижному курсі TypeMedia у Королівській академії мистецтв у Гаазі. Він є засновником типографического будинку Typonine. Його шрифти отримали міжнародний успіх за їх якість та інновації.Ден Рейнольдс розповість учасникам про деталі створення одного з найпопулярніших шрифтів, Akzidenz-Grotesk. На даний час легко визначити конкретних людей, які стоять за дизайном та виробництвом даного письма. Akzidenz-Grotesk не був створений таким, як ми його знаємо сьогодні. Ден розповість про досі невідому історію скорочень у світлі досліджень за останні двадцять років.

Петер Бенс Симон — друкар, він опублікував дві художні книги та анімації. Експерименти Петера на кордоні літератури, образотворчого мистецтва та дизайну досліджують зв'язок між вербальним змістом, типографікою та уявою. Він аналізує результати різних творчих методів, наприклад, текстові перешкоди та закодовані фрагменти букв.

Програма конференції

7 грудня

12.30-13.30 — реєстрація

13.45 — відкриття конференції

14.00-18.30 — лекції, узагальнені обговоренням з доповідачами

8 грудня

10.00-18.00 — лекції, узагальнені обговоренням з доповідачами та моделюючою дискусійною панеллю «Шрифти, ринок, ліцензії»

18.00 — закриття конференції

Де відбудеться конференція?

Академія образотворчих мистецтв Єугеніуша Геппартавул. Траугутта 19/21, Вроцлавська будівля Центру прикладного мистецтва. Інноваційний центр, кімната 410Додаткова інформація: www.asp.wtf.pl і на Facebook: facebook.com/wroclawtypeforum.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини