Master Days Fair 2018: можливість знайти магістерські програми за кордоном

6090
Facebook Twitter
Master Days Fair 2018: можливість знайти магістерські програми за кордоном

В контакті із закордонними університетами, знайти місце на ринку праці та почати міжнародну кар'єру, допомагає Master Days Fair 2018.

Освіта за кордоном — це ласий шматочок для студентів Республіки Польща. Бажання розвивати особисті та професійні якості, знайти цікаві пригоди, познайомитися з новими людьми або отримати диплом відомого іноземного університету — це фактори, які привертають увагу молодих людей, котрі прагнуть вчитися за кордоном. Неможливо приховати, що з кожним роком все більше польських студентів думають про магістерські програми за кордоном, саме з такої ж причини українські абітурієнти вибирають університети Польщі. В контакті із закордонними університетами, знайти місце на ринку праці та почати міжнародну кар'єру, допомагає Master Days Fair 2018.

Конрад Вальчік, випускник магістерської програми в області інноваційних комунікаційних технологій та підприємництва в Датському університеті Ольборг поділився своїм досвідом та розповів, що магістратура за кордоном — це не тільки чудову освіту, прекрасні знання, які цікавили учня магістратури та практичний досвід, отриманий, зокрема під час стажування. Також, це цікава пригода, під час якої можна зустріти людей з усього світу, відвідати безліч цікавих місць та придбати дивовижний життєвий досвід. Студенти, які знаходяться в процесі навчання або вже закінчили один з ВНЗ за кордоном, з метою отримання другого науково-кваліфікаційного ступеня, рекомендують вибрати європейські університети для продовження навчання. На думку більшості — такий метод дійсно змінює життя на краще!На жаль, не кожен студент має можливість відвідати зарубіжні університети або спілкуватися зі студентами університетів мрії. З думкою про таких людей, Kastu International організувала ярмарок іноземних університетів, яка буде проходити в режимі онлайн.

Завдяки такій формі проходження, кожен може взяти участь, перебуваючи в комфортній обстановці власного будинку, сидячи в коридорі коледжу або в кафе, з допомогою використання ноутбука та навушників!

20-21 травня відбудеться Міжнародний ярмарок майстер-днів, в якому візьмуть участь представники та студенти з університетів Англії, Нідерландів та Швеції. Ті молоді люди, які цікавиться відповідними країнами та продовженням навчання, зможуть дізнатися все про окремі університети, області навчання, правила вступу, проживання та стипендії. Завдяки присутності студентів, у всіх відвідувачів буде можливість дізнатися з перших рук про дослідження, події та вартість проживання.

Крім участі у вебінарах, з'явиться шанс поговорити з допомогою Skype з представниками окремих університетів.Участь в ярмарку повністю безкоштовна та вимагає попередньої реєстрації.

РЕЄСТРАЦІЯ доступна за адресою: https://kastu.pl/aktualnosci/407/Master-Days-2018

В ярмарку будуть брати участь представники з наступних освітніх структур:

1. Університет Сандерленда (Англія).

2. Університет Брунеля, Лондон (Англія).

3. Університет Західного Лондона (Великобританія).

4. Університет Йонкопінг (Швеція).

5. NHTV Breda University of Applied Sciences (Нідерланди).

6. Університет Радбуда (Нідерланди) (Англія).

Варто також згадати, що у студентів польських університетів є можливість брати участь в програмах міжнародного обміну та інших проектах мобільності учнів. Крім проектів обміну, які спонсоруються з різних фондів, навчання деякий термін студентів з Польщі за кордоном можливе, завдяки обопільним домовленостями з ВНЗ інших країн.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини