Лоукости Європою. Як подорожувати за дешево?

8457
Facebook Twitter
Лоукости Європою. Як подорожувати за дешево?

Стаття буде корисна абсолютно всім українцям та іноземцям, які люблять туристичні поїздки, або потребують перельоти з іншими цілями, тому що ми розглянемо варіанти дешевих подорожей до європейських країн.

Для жителів європейських країн, дешеві авіаперельоти є нормою, наприклад, в Будапешт, за 5 євро, але не для громадян СНД. Авіакомпанії, які пропоную подорожі повітрям за зниженими цінами називають лоукостами (low coast — низька вартість), також, ці компанії називають авіакомпанії-дискаунтери). Завдяки таким доступним варіантам, можна подивитися кілька країн, всього за пару днів, тобто Ви сміливо можете провести вікенд в трьох та більше країнах, витративши на переліт не більше 30-40 євро. Стаття буде корисна абсолютно всім українцям та іноземцям, які люблять туристичні поїздки, або потребують перельоти з іншими цілями, тому що ми розглянемо варіанти дешевих подорожей до європейських країн.

Компанії з дешевими квитками на перельоти

Можливо Ви чули про ці компанії й раніше, ба більше, могли користуватися їх послугами, але не знали, що з певних країн та міст вони літають за копійки. Розглянемо найпопулярніші:

  1. Ryanair (Райнейр). Ви чули про перельоти від €5, це саме та компанія, яка їх може забезпечити. Зі столиці Республіки Польща можна вилетіти в двадцять різних напрямків, з вартістю квитка 5-30 євро. Райнейр знову повернулася до польського аеропорт Modlin, що забезпечило лояльні ціни на їх послуги з жовтня та до кінця поточного року. Навіть українські громадяни можуть сміливо скористатися дешевими квитками, адже дістатися до Польщі можна не тільки швидко, але й дешево. Не обов'язково їхати до Варшави, можна здійснити виліт з Кракова, Любліна, Жевуша.
  2. Wizzair (Візеір) Штаб цього дискаунтера у Будапейті, але перельоти виконує всією Європою, з комфортом та максимальною економією. Є можливість вилетіти з Києва.
  3. Norwegian (Норвегіан). Не так багато людей, які знають про цього монстра дешевих перельотів, але саме Норвегіан поєднує високу якість з низькою вартістю. Концентрує увагу на напрямках Норвегії, Данії, Британії, але є доступні в Польщу, Німеччину, Францію та Італію.
  4. Easyjet (Ізіджет). Літає усією Європою, багато хороших варіантів з Кракова, в який, з України можна дістатися прямим з'єднанням не тільки зі столиці, а й зі Львова.

Насправді, ще, як мінімум 6 компаній заслуговують на особливу увагу, та й цих досить, щоб обрати тур, який не битиме по бюджету, та дозволить нанести візит в кілька країн, за короткий проміжок часу.

Актуальні напрямки. Європейські лоукости

Візьмемо компанію лоукостера — Райнеір, з наведеного переліку, та розглянемо напрямки та цінову політику:

  1. Виліт з Варшави в Осло, Стокгольм або Будапешт — €5.
  2. До Франкфурта, Брюсселю, Глазго, Дюссельдорфу — €10.
  3. Лондон, Париж та Піза — від €15.
  4. Рим, Барселона, Дублін, Пальма-де-Майорка — більш як €20.

Сайт даної авіалінії розроблений англійською мовою, інші компанії адаптували й російською мовою, але, якщо у Вас є бажання скористатися пропозиціями, мова не може стати перешкодою.

Підсумовуючи, хочемо зауважити, що українські громадяни тепер мають можливість вільного перетину кордону з країнами Європейського Союзу, тому дістатися до точки вильоту, квиток з якої коштує в десятки разів дешевше, ніж на Батьківщині, не складає труднощів. Особливо корисно знати, що з Республіки Польща можна знайти лоукостерів, практично, в будь-якому напрямку. З України можна виїхати автобусом зі столиці та зі Львова. Українські студенти польських установ освіти активно можуть користуватися такими перельотами, адже, все що від них буде потрібно — бронювання квитка та збір валізи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини