Краків-Барселона. Два незабутні дні у Каталонії

7115
Facebook Twitter
Краків-Барселона. Два незабутні дні у Каталонії

Куди, як не до Барселони відправитися у вільні вихідні? Саме про визначні пам'ятки даного міста ми поговоримо більш детально у цій статті.

Багатонаціональна столиця області Каталонії — Барселона, є чарівним та вражаючим містом, з неповторною архітектурою, сприятливою атмосферою та цікавими пам'ятками. Також, протягом всього року, тут проводиться багато масових заходів, які приваблюють туристів з усього світу. Не відстають від загального числа відвідувачів цього прекрасного іспанського містечка й студенти університетів Республіки Польща, серед яких, до речі, багато наших співвітчизників. Оскільки у іноземців, що навчаються в освітніх структурах Польщі є або національна віза категорії D, або Карта Побиту — обидва документи, які крім легального перебування та навчання дозволяють безперешкодно подорожувати Шенгенською зоною, туризм для нерезидентів країни стає буденною справою. Та куди, як не до Барселони відправитися у вільні вихідні? Саме про визначні пам'ятки даного міста ми поговоримо більш детально у цій статті.

Чим можна захопитися у Барселоні?

Фахівці UP-STUDY справедливо підкреслюють, що всі видатні місця, які можна відвідати, перебуваючи у Барселоні, справлять незабутнє враження. Водночас, варто приділити увагу наступним принадам міста:

1. Пагорб Монжуїк. Прийшовши у це місце, у відвідувачів з'явиться можливість побачити відразу кілька переваг міста, серед яких: будівля всесвітньої виставки, національний музей мистецтва Каталонії, сквери, паркові зони, музей Жоана Міро, а також Іспанське село.

2. Старий порт. Це місце надихає, воно просякнуте романтикою, та є улюбленим місцем не те тільки туристів, але й городян. Можливо це дивно, але дане місце є одним з найпопулярніших локацій шопінгу у Барселоні.

3. Рамбла. Даний бульвар досить великий у довжину, він тягнеться від старого порту прямо до серця площі Каталонії. Тут можна придбати унікальні сувеніри, ароматні квіти, різні кондитерські вироби та багато інших корисних та цікавих речей.

4. Музей каталонського мистецтва. Цей музей вразить великих естетів та простих любителів прекрасного.

5. Пагорб Тибидабо. Саме з цього місця можна вдосталь насолодитися чарівною панорамою Барселони. Гуляючи лісистими схилами, варто обов'язково відвідати CosmoCaixa — музей природничих наук, а також можна пошукати виходи з Laberint d'Horta (ландшафтний лабіринт).

5. Санта-Марія-дель-Мар. Побудована у стилі каталонської готики, дана церква дивує вітражами XV-XVIII, а також приємно вразить слух неймовірною акустикою.

Краків-Барселона. З яких польських міст найбільш оптимально дістатися до цього іспанського куточка?

Як показує практика, найбільш короткий маршрут з Польщі проходить з Кракова. Авіапереліт забере не більш ніж 2 годин 45 хвилин, водночас як з Варшави дорога буде, мінімум на півгодини довше. Найдешевший авіаквиток можна викупити за 40 євро, але ціна залежить від багатьох чинників: обраної авіакомпанії, місяці подорожі, наявності багажу та іншого. До слова, завдяки тому, що дорога може бути не тривалою, студенти польських університетів відвідують Барселону не тільки під час канікул, але й під час вікендів, встигаючи за цей час ознайомитися з основними пам'ятками, пошопилась, та просто закохатися у це чарівне місце у Каталонії.

На закінчення хочеться відзначити, що Барселона прекрасна завжди.

Подорож до цього міста можлива навіть при наявності обмеженого бюджету. Приїхавши на пару днів або на кілька місяців, у будь-якому випадку кожен знайде заняття до душі та ті місця, які надовго залишаться у пам'яті та подарують багато вдалих фотопоінтов.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини