Безкоштовне навчання на Логістиці та розіграш 20-ти знижок по 20% на навчання

9161
Facebook Twitter
Безкоштовне навчання на Логістиці та розіграш 20-ти знижок по 20% на навчання

Увага 10.05 UP-STUDY закриває набір на 2015 рік навчання. Зустрічайте неймовірно привабливу пропозицію на останні місця у Програмі: можливість виграти безкоштовне навчання на Логістиці та розіграш знижок 20% на навчання.

НАБІР 2015 ЗАВЕРШЕНО!

Увага! 10.05 UP-STUDY закриває набір на 2015 рік навчання. Зустрічайте неймовірно привабливу пропозицію на останні місця у Програмі UP-STUDY.

НАБІР НА 2015 РІК НАВЧАННЯ ПРОДОВЖЕНО ДО 10 ТРАВНЯ 2015 РОКУ. Не втрачай свій шанс на вступ на вигідних умовах!

Отримай знижку на Програму 50%

1) Гарантована знижка 50% на Програму UP-STUDY (Вступні кошти) при вступі на англійську мову навчання в Академію Вістула (Варшава) та Університет Логістики (Вроцлав) - пропозиція діє лише при подачі документів з 15.02 до 15.03 у Центральному відділенні UP-STUDY Київ. (Про можливість подати документи на англомовне навчання у своємо місті - запитуйте у Вашому регіональному Відділенні UP-STUDY. Ціна Програми по акції - 250 євро (одним платежем у гривневому еквіваленті по курсу Нацбанку).

У Акції беруть участь:— Академія Фінансів та Бізнесу Вістула (Варшава) - всі англомовні факультети (Бакалаврат та Магістратура)— Університет Логістики та Транспорту (Вроцлав) - всі англомовні факультети (Бакалаврат та Магістратура)

Виграй безкоштовне навчання у Вроцлаві на Логістиці

1) В Україні стартувала Міжнародна Логістична Олімпіада, організована Університетом Логістики та Транспорту у Вроцлаві та Центром польської освіти UP-STUDY Київ. Головний приз - безкоштовний рік навчання у Польщі.

Університет Логістики та Транспорту (Вроцлав) спільно з Центром польської освіти UP-STUDY (Київ), дає можливість виграти безкоштовне навчання протягом року всім молодим людям, які цікавляться спеціальністю "Логістика". Призовий фонд:1 місце: Головна нагорода для переможця у конкурсі - безкоштовний рік навчання в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень).

2 місце: Для 1 людини: планшет + семестр навчання безкоштовно в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

3-5 місце: Безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутикою ВНЗ.

Отримай знижку на навчання 20%

Центр польської освіти UP-STUDY ексклюзивно між своїми учасниками розігрує 20 місць зі знижкою 20% на навчання у Польщі у найбільш популярних університетах. Розіграш відбудеться у період з 15.04 до 25.04, після закінчення набору на програму UP-STUDY. Не втрачай всій шанс отримати знижку, реєструйся зараз.

У Акції беруть участь всі учасники UP-STUDY, що розпочинають навчання у Польщі у 2015 році у ВНЗ:

НАБІР НА 2015 РІК НАВЧАННЯ ЗАВЕРШУЄТЬСЯ 15.04. Не втрачай свій шанс на вступ на вигідних умовах!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини