Безкоштовне навчання у Вроцлаві. Виграй "Міжнародну логістичну олімпіаду 2016"

7032
Facebook Twitter
Безкоштовне навчання у Вроцлаві. Виграй "Міжнародну логістичну олімпіаду 2016"

Міжнародна Логістична онлайн-олімпіада, організована Університетом Логістики і Транспорту у Вроцлаві та Центром польської освіти UP-STUDY. Головний приз безкоштовне навчання у Польщі на спеціальності "Логістика".

Відкрито другу щорічну Міжнародну логістичну онлайн-олімпіаду, організовану Університетом Логістики і Транспорту у Вроцлаві та Центром польської освіти UP-STUDY. Головний приз - безкоштовне навчання у Польщі. Участь в олімпіаді можуть брати всі громадяни пострадянських держав, віком від 16 до 24 років.


Реєстрацію на перший етап олімпіади продовжено до 5.04.16.

ДРУГА МІЖНАРОДНА ЛОГІСТИЧНА ОЛІМПІАДА

З 16 листопада 2016 року стартує Друга міжнародна логістична олімпіада, організована Університетом Логістики та Транспорту (Вроцлав) спільно з Центром польської освіти UP-STUDY. Для того, щоб взяти участь в Олімпіаді, Вам потрібно зареєструватись на сторінці Міжнародної логістичної олімпіади 2016 (посилання внизу сторінки), ознайомитись з правилами та дати відповідь на 15 питань за темою: “Логістика” і дочекатися результатів. Призи для переможців:

1 МІСЦЕ: Головна нагорода для переможця - безкоштовний рік навчання в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень).

2 МІСЦЕ: Для 1 учасника: планшет + семестр навчання безкоштовно в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) і подарунковий набір з атрибутами ВНЗ.

3,4,5 МІСЦЯ: Для 3 учасників: безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутами ВНЗ.

Переможець минулорічної Олімпіади (2015 рік)

ВРОЦЛАВ, Багмут Єгор, Університет Логістики і Транспорту у Вроцлаві:"Мене звуть Єгор, я з Києва. Я вирішив вступати до Польщі, оскільки це великі можливості збудувати успішну кар'єру, європейський диплом, а у майбутньому я зможу влаштуватися на роботу до європейської компанії. Для мене вступ не склав жодних труднощів, тому що я вступав через програму UP-STUDY, мене постійно інформували про все і допомагали на кожному кроці. Представники програми супроводжували мене у всьому і відповідали на питання у будь-який час.

Після подання перших документів на вступ у UP-STUDY, я дізнався про ЛОГІСТИЧНУ ОЛІМПІАДУ, в якій одразу взяв участь. У результаті, зайнявши перше місце, я виграв головний приз.

У Вроцлаві я вже три місяці. Місто дуже красиве. Завдяки представникам програми UP-STDUY, які працюють у Польщі, адаптація відбулась швидко. Вони провели для нас екскурсію, показали та розповіли нам тут про усе."

Про міжнародну Логістичну олімпіаду 2016

Логістична олімпіада є спільним міжнародним проектом Університету MWSLiT та Програми UP-STUDY, що надає унікальну можливість талановитим дітям з України та інших країн пострадянського простору, продемонструвати свої знання з логістики та отримати БЕЗКОШТОВНИЙ рік навчання у Польщі на спеціальності “Логістика” та двомісячний курс польської мови (200 годин) у Вроцлаві.

Ця Олімпіада дає Вам можливість отримати вищу освіту в Університеті Логістики і Транспорту, який є кращим логістичним університетом року за рейтингом “Perspektywy 2013” та займає першу позицію серед університетів-партнерів UP-STUDY з працевлаштування. Ви можете бути впевнені у тому, що після закінчення навчання, отримаєте високооплачувану роботу.

Участь можуть брати всі абітурієнти країн пострадянського простору віком від 16 до 24 років. Олімпіада складається з двох етапів, кожен з яких містить у собі 15 запитань, на які Вам потрібно правильно відповісти. На другий етап проходять 100 найкращих учасників з першого етапу, серед яких, після завершення, буде обрано 5 переможців.

Етапи Логістичної олімпіади 2016:

1-ий етап: з 16 листопада 2015 року до 16 лютого 2016 року (Перший етап олімпіади продовжено до 5.04.16). Після закінчення тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів і час, витрачений на проходження тесту. На другий етап проходять 100 кращих учасників, які правильно відповідають мінімум на 50% питань і зроблять це найшвидше.

2-ий етап: з 25 квітня 2016 року до 15 травня 2016 року. Другий етап включає 15 більш складних запитань на логістичну тематику. За підсумками буде оголошено 5 переможців "Міжнародної логістичної олімпіади 2016".

УВАГА АКЦІЯ! UP-STUDY ексклюзивно у 2016 році дарує планшет SAMSUNG GALAXY Tab 3 для ВСІХ своїх учасників-абітурієнтів MWSLiT, якщо середній шкільний бал вище/рівний 9 із 12!Дізнатись більше про акцію "Планшет у подарунок"→


Міжнародний Університет Логістики і Транспорту Організатор UP-STUDY Центр польської світи

Дізнатись більше про спеціальність “Логістика” →Дізнатися більше про Вступну кампанію "Навчання в Польщі 2016" →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини