Навчання в Польщі як швидкий та легкий спосіб імміграції в Європу

7001
Facebook Twitter
Навчання в Польщі як швидкий та легкий спосіб імміграції в Європу

Вибираючи навчання в одному із закладів вищої освіти Польщі, українці навіть на інтуїтивному рівні розраховують таким способом без проблем іммігрувати за кордон з подальшим проживанням в одній з європейських держав.

Уже не перший рік українські абітурієнти вибирають для здобуття вищої освіти університети Республіки Польща, в надії, крім якісного диплома, отримати законні підстави для того, щоб залишитися в одній з країн Європи. Це цілком зрозумілий вибір, оскільки, на поточний момент, ситуація в Україні не відрізняється стабільністю. Ніхто не знає, чого очікувати від завтрашнього дня, які спеціальності будуть мати попит, де можна буде працевлаштуватися, щоб отримувати гідну заробітну плату. Тому, вибираючи навчання в одному із закладів вищої освіти Польщі, українці навіть на інтуїтивному рівні розраховують таким способом без проблем іммігрувати за кордон з подальшим проживанням в одній з європейських держав.

Можливості, які відкриває навчання у Польщі, під час та після нього:

1. Подорожі Шенгенською зоною безперешкодно, але обмежений час.

2. Проходження стажування та практик не тільки на польській території, а й в одній з країн Європи.

3. Участь у програмах міжнародного обміну та інших проектах мобільності студентів, аспірантів та молодих викладачів.

4. Участь у дослідницьких програмах як університету, так і різних наукових організацій, які розглянуть Вашу кандидатуру на конкретний проект.

5. Підробіток та постійне працевлаштування у міжнародних компаніях або корпораціях.

6. Пошук та працевлаштування за межами Польщі.

7. Відкриття власного бізнесу на польській території.

8. Можливість отримання Карти Побиту, яка має більш тривалий термін дії, ніж віза, а також дозволяє відкрити довгострокову візу близьким родичам.

9. Можливість придбати автомобіль та зареєструвати його на своє ім'я, а також взяти при потребі кредит.

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, що навчання у польських університетах дає багато переваг, пов'язаних не тільки з процесом навчання та подальшим працевлаштуванням, а й з побутовими моментами. Як показує практика, українські студенти, які навчаються у вищих навчальних закладах Польщі, дуже не часто повертаються на Батьківщину, оскільки, звикнувши до європейського суспільства, вже не уявляють іншого життя та реалізують свій трудовий потенціал на її території та далі, за межами.

Популярні та комфортні університети РП для українців

Багато позитивних відгуків випускники ВНЗ Польщі родом з України залишають щодо саме приватних польських освітніх структур. Вони рекомендують їх своїм співвітчизникам, оскільки непублічні університети мають справедливу плату за навчальний рік, при цьому надають якісне навчання, знаходять індивідуальний підхід до кожного учня, а одна з головних переваг — допомагають студентам та випускникам просунутися у міжнародні компанії. Експерти UP-STUDY рекомендують вибрати одну з наступних перспективних приватних освітніх структур:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві.

2. Вроцлавський університет бізнесу.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві.

4. Академія суспільних наук у Варшаві.

5. Університет менеджменту у Вроцлаві.

Підбиваючи підсумки, варто підкреслити, що навчання в університетах Польщі українці розглядають не тільки як спосіб легкої імміграції, а й як можливість реалізувати свій потенціал в європейському суспільстві. Це реальний шанс знайти роботу мрії, яка буде приносити не тільки високий дохід, але і моральне задоволення. Крім цього, у студентів під час навчання є можливість безперешкодно подорожувати Європою та отримувати знижки на залізничний та громадський транспорт, що скорочує поточні витрати, роблячи польську освіту ще й однією з найдоступніших у країнах ЄС.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини