Курси польської в Кракові або підготовчі курси в Україні?

8065
Facebook Twitter
Курси польської в Кракові або підготовчі курси в Україні?

Дана стаття буде корисна для абітурієнтів, які вважали за краще отримати вищу освіту у ВНЗ Кракова, але не визначилися, курсам польської мови в якій країні варто віддати перевагу, щоб результат виправдав очікування.


Незалежно від того, в якому місті Ви вирішите навчатися, все одно, необхідно закінчити курси польської мови, для надання сертифікату, в обраний вищий навчальний заклад. Залежно від вимог університету, він повинен підтверджувати знання на рівні B1 або B2. Ці нюанси, установа вищої освіти приймає на власний розсуд, спираючись на суб'єктивну думку колегії керівників і викладачів. Де, як і скільки часу приділити вивченню польської мови — це особиста справа кожного абітурієнта, але, для хороших навичок, буде потрібно не менше 6-9 місяців старанної роботи в цьому напрямку. Дана стаття буде корисна для абітурієнтів, які вважали за краще отримати вищу освіту у ВНЗ Кракова, але не визначилися, курсам польської мови в якій країні варто віддати перевагу, щоб результат виправдав очікування.

На що необхідно звертати увагу при виборі програми?

Зараз, коли вища освіта в Польщі стала досить доступною, з'явилося безліч пропозицій про надання послуг, з вивчення польської мови. Не всі вони якісні, тому, варто звертати увагу на такі фактори:— матеріал повинен бути підібраний, відповідно до стандартів Європейського Союзу;— приділення особливої ​​уваги граматиці і правопису;— чітко розроблений графік занять, регулярність;— наявність можливості набуття практичних навичок в розмовній мові, правильності вимови і тренувань письмових навичок.

Особливості курсів польської в Кракові

Багато вищих навчальних закладів Польщі пропонують іноземцям пройти підготовку з вивчення польської на безкоштовній основі, або за доступною вартістю. Дійсно, навчатися рідною мовою Польщі, безпосередньо в самій країні — це дуже ефективно. По-перше, учень занурюється в середу, де використовується тільки одна мова, та, котра вивчається, бо інші обмежуються або зводяться нанівець. По-друге, процес відбувається в неформальних обставинах, часто, група відвідує музеї, міські парки, архітектурні комплекси, наприклад, безпосередньо в Кракові, проводять заняття на Вавелі. Для набуття практичних навичок письма, пропонують описувати життєві ситуації та складати есе на різні тематики. Обираючи ВНЗ Кракова, зверніть увагу на Академію Суспільних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Krakowiе), яка, до того ж, може допомогти Вам осягнути всі мовні тонкощі за один місяць з оплатою в 1000 злотих.

Підготовчі курси в Україні

Якщо Ви ще не визначилися з місцем проходження мовної підготовки в Україні, значить Ви не дивилися пропозицій від UP-STUDY. Крім допомоги у виборі міста, ВНЗ, спеціальності та місця проживання, наша компанія пропонує пройти курс вивчення польської. Пріоритетність, яку ми забезпечуємо, не залишить байдужим жодного абітурієнта:— стовідсотковий вступ до установ вищої освіти, які займають перші позиції в рейтингах;— можливість вибору локації проходження навчання, крім Києва (120 годин), навчання в двадцяти шести містах на вибір (60 годин);— без фінансових вкладень — спеціальна пропозиція для абітурієнтів цього року.

Отже, щоб осягнути незнайому раніше мову, необхідно довго і ретельно працювати. Найголовнішим є систематичність і правильний кваліфікований підхід. Не варто обирати між країнами, в яких можна вчитися польському, краще отримати знання і навички в обох державах, до того ж, є варіант безкоштовного навчання в рідній країні.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини