Безкоштовне навчання у Польщі. Розіграш 10-ти грантів від UP-STUDY

10312
Facebook Twitter
Безкоштовне навчання у Польщі. Розіграш 10-ти грантів від UP-STUDY

Бажаєш навчатися у найкращих університетах Польщі безкоштовно? Тоді, спеціальна пропозиція від UP-STUDY саме для тебе: Виграй 1 із 10 грантів у ВНЗ Варшави, Лодзі та Вроцлава.


Що собою являє грант на безкоштовне навчання від UP-STUDY?

У традиціях UP-STUDY, завжди проводити чесні, прозорі та зрозумілі акції. "Виграй грант на безкоштовне навчання від UP-STUDY" - одна із таких акцій. Кожен абітурієнт, який подасть документи на вступ до Польщі на 2017/18 навчальний рік у період із 1.09.16 по 28.02.17 у один із п'яти ВНЗ вказаних нижче, автоматично стає учасником розіграшу 10-ти грантів на безкоштовне навчання у Польщі. Під час розіграшу, який відбудеться у Києві у березні 2017 року, будуть визначені 10 переможців, яким не доведеться оплачувати навчання протягом всього періоду здобуття освіти (Бакалавр - 3 роки, Магістр - 2 роки).

10 безкоштовних місць представлені у 5-ти університетах-партнерах UP-STUDY, по 2 місця у кожному навчальному закладі. Тобто, всі абітурієнти від UP-STUDY, автоматично та гарантовано стають учасниками розіграшу при подачі вступного пакету документів до наступних ВНЗ (не залежно від вартості послуг та діючих акцій* на момент вступу):— (ВАРШАВА) Академія Фінансів та Бізнесу VISTULA — 2 безкоштовних місця— (ВАРШАВА, ЛОДЗЬ) Академія Суспільних Наук — 2 безкоштовних місця— (ВРОЦЛАВ) Міжнародний Університет Логістики та Транспорту — 2 безкоштовних місця— (ВРОЦЛАВ) Вроцлавський Університет Бізнесу — 2 безкоштовних місця— (ВРОЦЛАВ) Вроцлавський Університет Менеджменту — 2 безкоштовних місця* - всі абітурієнти, які вступають на 2017/18 навчальний рік, але не отримали інформації у представництві UP-STUDY про даний розіграш, під час подачі документів, також, приймають у ньому участь.

Умови участі у Розіграші 10-ти грантів від UP-STUDY

У розіграші 10-ти грантів на безкоштовне навчання у Польщі можуть прийняти участь абітурієнти, які відповідають всім наступних критеріям:— Учасники UP-STUDY, які подають/подали документи на вступ у період з 1.09.16 по 28.02.17— Учасники UP-STUDY, які подали документи у один із 5-ти ВНЗ-партнерів: VISTULA, SAN, MWSLIT, WSH, WSZ— Учасники UP-STUDY, які подають/подали документи на 2017/18 навчальний рік на бакалаврат або магістратуру— Учасники UP-STUDY, які вчасно та у повному обсязі оплачували всі кошти згідно договору учасника— Учасники UP-STUDY, які дотримувалися всіх правил участі у Програмі UP-STUDY— Учасники UP-STUDY, які на момент розіграшу досягли 16-літнього віку

Під час розіграшу грантів у Києві будуть присутні спеціально запрошені гості та телебачення. Всі 10 грантів знайдуть своїх переможців, які вирушать здобувати освіту у Європі не оплачуючи навчання.Міжнародна компанія UP-STUDY цінує кожного свого учасника та приготувала ще безліч цікавих подарунків, інформація про які буде опублікована у листопаді на нашому сайті up-study.ua.

Вступайте у вищі навчальні заклади Польщі вигідніше та безпечніше ніж будь коли. Прочитайте відгуки про нашу роботу!

Про розіграш

Під час розіграшу грантів у Києві будуть присутні спеціально запрошені гості із Польщі (представники ВНЗ) та телебачення. Всі десять грантів знайдуть своїх переможців, які вирушать здобувати освіту у Європі не оплачуючи навчання.Міжнародна компанія UP-STUDY цінує кожного свого учасника та приготувала ще безліч цікавих подарунків, інформація про які буде опублікована у листопаді на нашому сайті up-study.ua.

Вступайте у вищі навчальні заклади Польщі вигідніше та безпечніше ніж будь коли. Прочитайте відгуки про нашу роботу!

Дізнатися більше про вступ за акційною ціною →Скільки коштує навчання в Польщі для українців? →Вступ до університетів Польщі у 2017 році! →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини