Курси польської мови по Skype: варто чи ні?

6756
Facebook Twitter
Курси польської мови по Skype: варто чи ні?

У даній статті ми розглянемо особливості вивчення польської через Скайп, а також розповімо, кому підійде такий вид занять, та чи варто взагалі до нього вдаватися.

Сьогодні, коли Республіка Польща інтернаціоналізує освіту, а також широко відкриває двері для іноземців, охочих відкрити або перезавантажити власний бізнес, багато наших співвітчизників відправляються саме до цієї європейської держави. Ясна річ, щоб комфортно проживати за кордоном, тим більше на тривалій підставі, краще завчасно вивчити локальну мову. Здавалося б, в українців не повинно виникнути проблем з вивченням польської, адже вона належить до слов'янської мовної групи, але, зауважимо, що особливої ​​легкості Ви не відчуєте. Скажімо так, вивчення польської не відрізняється від процесу пізнання будь-якої іншої іноземної мови. Говорячи про методи навчання, зауважимо, що велику популярність останнім часом набули мовні онлайн школи. В основному, таке навчання відбувається з допомогою Skype. У даній статті ми розглянемо особливості вивчення польської через Скайп, а також розповімо, кому підійде такий вид занять, та чи варто взагалі до нього вдаватися.

Як відбувається вивчення польської мови з допомогою Skype?

Такий вид навчання набирає обертів, оскільки люди економлять свій час, можуть вийти на зв'язок з викладачів при зручній нагоді, а також через високу конкуренцію, плата за курс є досить прийнятною. Багатьох потенційних учнів цікавить питання, яким чином відбувається навчання? По суті, всі школи пропонують навчання за наступним алгоритмом:

  • вибір мови навчання, якщо компанія пропонує подібну опцію;
  • проходження тесту на визначення рівня володіння мовою, якщо був попередній досвід вивчення. Якщо навчання відбувається з нуля, тоді цей пункт опускається;
  • закріплення за учнем викладача (найкраще носія мови), після чого, весь процес навчання відбувається мовою оригіналу.

Тобто відразу з першого заняття учень повністю занурюється у

  • граматика подається невеликими порціями, починаючи від найпростіших правил, далі, за зростанням;
  • завдяки онлайн зв'язку з куратором (викладачем) поліпшується сприйняття мови на слух;
  • після кожного вивченого тематичного блоку, слідує виконання завдань, тестів для перевірки. Якщо виникають складнощі, це можна обговорити при наступному зв'язку;
  • обмін навчальними матеріалами. Бажаючи максимально догодити клієнту, компанії намагаються обмінюватися матеріалами для вивчення польської найзручнішим способом.
  • Кому підходить навчання через Skype? Чи варто вибирати такий вид вивчення польської?

    Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що метод вивчення польської з допомогою онлайн шкіл більше підійде бізнесменам, сильно обмеженим у часі, а також іншим людям, які не мають можливості постійно кудись віддалятися на заняття. Якщо Ви цілеспрямовані та наполегливі, тоді подібний метод вивчення мови принесе свої плоди. Але, у разі, якщо вивчення польської обумовлено бажанням вступати до одного з університетів Польщі, тоді краще вибрати офлайн курси або мовну школу. Молоді люди, які навчаються у невеликих групах, набагато охочіше та швидше вбирають нову інформацію, тому кандидатам на навчання у РП краще вибрати стаціонарну школу.

    Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що у будь-якому випадку, при виборі як онлайн, так і офлайн школи, слід бути уважним до того, на якому якісному рівні знаходиться компанія, котра пропонує подібні послуги.

    Вивчення польської через Skype зараз набирає обертів, хоча не так багато компаній, які пропонують саме цю іноземну мову, тому вибір не такий великий. Якщо Ви дуже зайнята людина, а польська мова потрібна для особистих цілей, тоді можна вибрати вивчення через Скайп, але для абітурієнтів польських освітніх структур краще вибрати більш звичні живі курси.

    Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

    Підписатися

    Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

    Пропозиція

    Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

    Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

    Допомога при самостійному вступі

    Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

    Розрахуйте вартість навчання в Польщі

    Калькулятор вартості

    Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

    Підберіть спеціальність та університет

    Пошук спеціальності

    Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

    ГІД студента Польщі

    Завантажте ГІД студента Польщі

    Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

    • Стипендії та знижки
    • Вартість навчання
    • Необхідний рівень знання польської мови
    • Підтримка студентів
    • Документи необхідні для вступу
    • та багато іншого

    Останні статті та новини