Курси польської в Варшаві або підготовчі курси в Україні?

6099
Facebook Twitter
Курси польської в Варшаві або підготовчі курси в Україні?

Дана стаття буде цікава студентам, котрі готуються до навчання в установах вищої освіти в Польщі, і перед ними стоїть дилема: "Де вчити іноземну мову, з максимальною ефективністю, у Варшаві, чи на батьківщині?".


Люди вивчають іноземні мови за багатьма причинами: через необхідність, пов'язану з робочою сферою, інші, з метою отримання освіти за кордоном, треті, для особистих інтересів, щоб відкрити нові горизонти, наприклад, подорожі та знайомства. Немає значення, яка причина підштовхнула до навчання, головне — підійти до цього питання з повною відповідальністю, щоб результат виправдав очікування. Існують критерії, яких потрібно дотримуватися, при виборі мовних курсів або шкіл. Дана стаття буде цікава студентам, котрі готуються до навчання в установах вищої освіти в Польщі, і перед ними стоїть дилема: "Де вчити іноземну мову, з максимальною ефективністю, у Варшаві, чи на батьківщині?".

На які фактори потрібно звернути особливу увагу при виборі мовної школи?

Якщо є попит, він має максимально забезпечити пропозицію, і в такому становищі, часто, можуть з'являтися недобросовісні компанії. Тому, потрібно ретельно обрати компанію — виконавця, намагаючись опиратися на наступні критерії відбору:— ліцензія — основний критерій. При вступу до ВНЗ Республіки Польща, необхідно надати сертифікат, з підтвердженням рівня знань мови, не нижче В1, тому, варто поцікавитись, безпосередньо, про наявність всіх необхідних дозволів на надання таких послуг;— якість. Школа повинна мати досвід викладання, і хороших випускників;— кількість студентів в групі. Іноді, компанія, для збільшення доходу, формує групи до 20 чоловік. Тому, варто придати значення факту, скільки людей буде входити до групи. Для комфортного вивчення повинна бути не більше 5-8 чоловік;— компетентність викладачів.

Підготовчі курси в Україні

Завдяки нашій компанії, можна отримати перше представлення про польську мову, а також, дійти до рівня В1, у Києві, та 25 представництвах компанії, у різних куточках України — абсолютно безкоштовно. Чим раніше Ви почнете, тим швидше зможете стати повноцінним учасником будь-якої, навіть самої хитромудрої, розмови. UP-STUDY пропонує інтенсивні курси, тривалістю від шести десяти до ста двадцяти годин, в зручний час та з рядом переваг. Звертаючись до наших представництв, Ви можете розраховувати на: 100% вступ до рейтингових ВНЗ (один з 15 на Ваш вибір); сертифікат, про закінчення курсів з твердим рівнем знання мови — В1; доступну вартість навчання в польських установах вищої освіти.

Курси польської в Варшаві

При університетах, часто, існують програми вивчення мови. Відмінною особливістю є те, що вже на варшавських мовних програмах допомагають освоїти навички у конспектуванні навчальних матеріалів, швидко сприймати інформацію від професорів на слух, і доступно висловлюватись. Відмінні варіанти вивчення мови існують при Вроцлавському Університеті Бізнесу, Академії Фінансів та Бізнесу Вістула, а також при інших перспективних закладах.Досліджуючи дану тематику, ми можемо підвести наступні підсумки, що найбільш правильний вибір у вивченні польської мови — це освоєння її, як у рідній країні, так і в столиці Республіки Польща. Кожна країна вносить свій вклад, та, в кінцевому результаті, Ви будете знати мову на рівні з поляками. Чим раніше Ви почнете, і старанніше будете вчитися, тим швидше зможете радіти своїм результатам, здивувати близьких, та завести нові знайомства. Вища освіта в європейській країні — це не тільки шанс на перспективну роботу, та успішне будівництво кар'єри, але і перший крок до того, щоб стати поліглотом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини