Курси перед вступом до ВНЗ. Де вивчати мову: в Україні або у Польщі?

7213
Facebook Twitter
Курси перед вступом до ВНЗ. Де вивчати мову: в Україні або у Польщі?

У даній статті ми надамо інформацію про особливості проходження курсів у Польщі та в Україні, що дозволить зробити вирішальний вибір для кожного абітурієнта польської освітньої структури.

Вибравши для здобуття вищої освіти одну з установ Республіки Польща, постає питання: «Де краще вчити польську мову: при обраному університеті або на Батьківщині?». Безсумнівно, досягти бажаного результату при належному додатку зусиль вийде при будь-якому виборі, але ось де це робити більш доцільно, комфортно?! В першу чергу все залежить від самого учня, його побажань, можливостей та старанності. Але, варто зауважити, що, потрапляючи до незнайомого середовища, де все відрізняється від звичного стану речей, де люди спілкуються чужою мовою та не маючи навіть базових навичок, можна не тільки відчувати себе дискомфортно, але у багатьох такі ситуації здатні викликати справжню паніку. У даній статті ми надамо інформацію про особливості проходження курсів у Польщі та в Україні, що дозволить зробити вирішальний вибір для кожного абітурієнта польської освітньої структури.

Особливості проходження мовних курсів в Україні, перед навчанням в РП

Вивчаючи будь-яку іноземну мову на тривалу перспективу, варто врахувати, що знань, отриманих протягом місяця не буде достатньо. Це трудомісткий процес, який вимагає систематичного підходу, відповідального ставлення та повної зацікавленості у тому, що Ви робите. Вивченню польської, для нормального її освоєння потрібно приділити 6-9 місяців, в залежності від здатності до навчання абітурієнта та методики обраних курсів. Говорячи про підбір якісних курсів мови або відповідної школи, необхідний особливо стежити за наступними параметрами:

1. Співвідношення між ціною та якістю (вступаючи з допомогою компанії UP-STUDY Ви можете навчитися польської з доступною платою, причому за передовою методикою.

Також час від часу компанія розробляє акції, які дозволяють вивчити мову РП абсолютно безкоштовно, тому стежте за нашими пропозиціями).

1. Наявність серед вчителів курсів носіїв мови.

2. Позитивні відгуки у мережі та серед знайомих про якість надання послуг.

3. Можливість видачі сертифіката, що підтверджує отриманий рівень знань.

Курси при закладах вищої освіти РП

Під час навчання, майбутні студенти мають можливість отримувати мовні навички у невимушених обставинах. Часто заняття проводяться на відкритому повітрі та у різних локаціях міста, що допомагає не тільки вчити слова та словосполучення, котрі відносяться до майбутнього навчання, а й цікавитися найменуванням предметів побуту. Для комунікабельних та учнів, котрі швидко вбирають інформацію — такий експрес-метод вивчення іноземної мови приносить позитивні результати, але у сором'язливих, більш замкнутих людей може виникнути дискомфорт, ступор, та, як наслідок, відсутність прогресу.

Наші фахівці UP-STUDY рекомендують використовувати симбіоз, вивчивши частину програми для досягнення рівня В1-В2 в Україні та продовжити на підготовчих курсах при обраному університеті, якщо він пропонує таку опцію.

Також, якщо до моменту вступу до освітньої структури Республіки Польща у Вас кілька років у запасі, щоб дитина провела літо весело та з користю, можна відправити її до одного з літніх мовних польських таборів.

З вищевказаної інформації випливає, що ідеальним варіантом вивчення польської мови є закладення потужної бази в Україні та продовження на курсах при університеті Польщі. Проте якщо Ви не маєте часу або вільних коштів, щоб втілити двоетапне навчання у життя, можна обмежитись курсами на Батьківщині. До речі, стежте за акціями від компанії UP-STUDY, адже нерідко з'являються пропозиції, які дозволяють вивчити польську мову абсолютно безкоштовно, причому частина курсу проходить в Україні, а частина у РП.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини