Куди поїхати відпочивати у Польщу влітку? Огляд популярних місць

2623
Facebook Twitter
Куди поїхати відпочивати у Польщу влітку? Огляд популярних місць

У статті ми зробимо огляд популярних місць для літнього відпочинку у Польщі та розповімо, як же корисно та захопливо провести час влітку у польській державі.

Літні канікули — це відмінна можливість відпочити студентам перед наступним навчальним роком, побачити неймовірно-красиві пам'ятки та краєвиди Республіки Польща. Також, у літній період у РП можна не тільки ознайомитися з історичною спадщиною країни, але й насолодитися пляжним відпочинком, незвичайними арт-просторами, музеями, зайнятися комплексним оздоровленням, походами магазинами, тому що літо — це розпал знижок та акцій у польських торгових центрах. З цієї причини, далі, у статті ми зробимо огляд популярних місць для літнього відпочинку у Польщі та розповімо, як же корисно та захопливо провести час влітку у польській державі.

Цікаві варіанти літнього відпочинку у Польщі

1. Активний відпочинок. На сьогодні, даний вид відпочинку є дуже популярним, як серед польських громадян, так і іноземців. Польський активний туризм досить розвинений та різноманітний. Туристичні бази та спортивні школи, які розташовані у прибережних містах: Гданськ, Гдиня, Леба, Устка, пропонують заняття з дайвінгу, яхтингу та віндсерфінгу. Занурення на дно Балтійського моря, де знаходяться підводні печери та останки кораблів, які потонули у різні епохи, принесе Вам море емоцій. Вітрильним спортом рекомендують займатися на Солинському озері. Воно було створено штучно, тому має численні вигини, які добре підходять для прогулянок під вітрилом. Також, у мандрівників, які люблять активно відпочивати, є чудова можливість пройти пішки або замовити велосипедний тур за спеціально розробленими маршрутами у горах/лісах. Місцеві жителі мають велику пристрасть до коней, тому Ви можете відправитися на незвичайну екскурсію — кінну прогулянку з інструктором мальовничими місцями Польщі.

2. Пляжний відпочинок. Оскільки у Польщі є Балтійське море, то всією прибережною зоною країни розкидані дуже красиві морські курорти. Одним з найвідоміших польських курортів вважається Криниця-Морська. Тут розташовані піщані пляжі, красиві ліса, термальні джерела, високі дюни, ігрові та розважальні центри. Також, серед туристів та поляків має популярність курортне місто Сопот. Основними його визначними пам'ятками є надзвичайний витвір мистецтва — кривий будинок, розташований на вулиці Монтяк, та найдовший дерев'яний пірс у всій Європі, протяжністю у 515,5 м. До того ж, варто звернути свою увагу на морський курорт Мендзиздре. Людей сюди приваблює м'який клімат, мінеральні джерела та парк дикої природи.

3. Тури польськими містами. Студентам, які на літній період знайшли роботу, у якості відпочинку та зміни обставин, підійдуть тури вихідного дня. Туристичний ринок пропонує велику кількість різних бюджетних турів до багато красивих міст Польщі. За вихідні у Вас з'явиться можливість побачити всесвітньо відомі пам'ятки РП, цікаві місця/заклади, покупатися у морі, подивитися на мальовничі гори та багату флору/фауну країни.

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновок, що студенти можуть провести свої літні канікули у самих різних куточках Польщі. Фахівці UP-STUDY радять студентам вибирати місця та вид літнього відпочинку відповідно до кліматичних особливостей Польщі. На південному сході країни, літня температура піднімається не вище +25, а у північній частині не досягає навіть +17. Найтеплішим місяцем у Польщі вважається липень, тому пляжний сезон рекомендують відкривати з цього місяця. Тим, хто любить екскурсійні тури, необхідно врахувати те, що температура вдень та вночі разюче відрізняється у Польщі.

У зв'язку з цим, якщо Ви затримуєтесь на екскурсіях допізна, беріть що-небудь тепле з собою на вечір.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини