Кубок для лектора 2019 року — вибори самого оптимістичного лідера з Вроцлава

7983
Facebook Twitter
Кубок для лектора 2019 року — вибори самого оптимістичного лідера з Вроцлава

Десять викладачів з п'яти вроцлавських університетів вже всьоме будуть боротися за звання самого приємного лектора Вроцлава.

Лекції в університетах Республіки Польща можуть бути складними. Вони тривають довго, є необов'язковими та дуже часто стомлюють учнів. Багато студентів пропускають їх повністю, хоча це може мати негативні наслідки. Крім цього, подібна поведінка є ознакою поганого тону та викликає нерозуміння з боку викладачів, адже по суті, молоді люди вступають до установи вищої освіти з метою придбання кваліфікації, а пропуски не сприяють цьому. Часом деякі лектори самі винні, адже проводять заняття нецікаво та одноманітно. На щастя, є й такі вчені, які вкладають у свою роботу все серце та душу, привертають увагу присутніх в аудиторії та заражають їх своєю пристрастю. Саме їх студенти Вроцлава хочуть виділити, організувавши спеціальний конкурс.

Правила плебісциту, яких потрібно дотримуватися учасникам голосування

Десять викладачів з п'яти вроцлавських університетів вже всьоме будуть боротися за звання самого приємного лектора Вроцлава (wybory najsymaptyczniejszego prowadzącego z Wrocławia). Голосування триває до 18 червня. Переможець — на додаток до почесного звання, також отримає кубок від Академічного радіо Луз (kubek od Akademickiego Radia Luz).

На плебісциті, організованому студентською станцією, можуть бути присутніми лектори всіх установ освіти Вроцлава, однак вони не можуть бути співробітниками, які виконують управлінські функції, та переможцями попередніх видань.

Студенти та випускники Вроцлавського університету повідомляють імена своїх найкращих викладачів. З поданих пропозицій редакція радіо вибрала десять фіналістів, які найчастіше були вказані.

Кращі лектори з Вроцлава, або десять викладачів, кандидатури яких пропонувалися частіше інших

У цьому році з Вроцлавського університету були представлені три лектори в якості претендентів; два представники Вроцлавського технологічного університету. Решта п'ять претендентів працюють у Медичному університеті, Університеті природничих наук та Академії образотворчих мистецтв імені Євгеніуша Геппарта

  • доктор Томаш Миколайчак (Академія образотворчих мистецтв)
  • доктор Інь Яцек Мазуркевич (Вроцлавський технологічний університет)
  • доктор Інь Томаш Пивоварчик (Політехніка)
  • лек. мед. Агнешка Пінковська (Медичний університет)
  • доктор хаб. Дорота Зінько (Медичний університет)
  • доктор Малгожата Климович-Бодіс (Університет природничих наук)
  • проф. Войцех Нізанський (Університет природничих наук)
  • Олександра Матия, магістр мистецтв (Вроцлавський університет)
  • доктор Домінік Левінський (Вроцлавський університет)
  • проф. Ванда Патржалек (Вроцлавський університет)

Як проходить голосування у рамках конкурсу?

Голосування триває до 18 червня 2019 року. Ви можете віддати свій голос за адресою: http://bit.ly/kubek2019. Дізнатися переможця вдасться вже наступного дня. Фаворит учнів буде нагороджений титульною статуеткою «Кружка для лектора» (Kubek dla Wykładowcy) та запрошений на інтерв'ю у прямому ефірі радіо.

Попередні видання

Перші два змагання були виграні доктором Адамом Серадзьким з Факультету фундаментальних проблем технологій, який у 2015 році був відзначений організаторами спеціальним золотим кухлем. Три роки тому проф. Ян Міодек, популярний лінгвіст з Вроцлавського університету прийшов на зміну доктору Серадзькому. У 2017 році д-р Єжи Котовський з факультету електроніки Вроцлавського технічного університету виграв приз, а у торішньому виданні переможцем став проф. Яцек Ціхонь з факультету фундаментальних проблем технології PWr.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини