Кращі Різдвяні знижки в Європі. Де і що купувати?

9215
Facebook Twitter
Кращі Різдвяні знижки в Європі. Де і що купувати?

В даній статті ми піднімемо теми, які стосуються самих популярних напрямків для зимового шопінгу та особливостей розпродажів в європейських країнах.

Як відомо, найбільші розпродажі, які досягаю 70-80%, у всьому світі проходять під Різдво. За вигідними пропозиціями, прихильники шопінгу можуть придбати, як брендові речі та побутову техніку, так і сезонний одяг, дитячі товари, парфумерію, косметику. Оскільки, різдвяні розпродажі в Європі відомі своєю масштабністю, великим вибором товарів та гарними знижками, то українські туристи не можу пропустити таку можливість: оновити свій гардероб, придбати подарунки близьким людям. Тому, в даній статті ми піднімемо теми, які стосуються самих популярних напрямків для зимового шопінгу та особливостей розпродажів в європейських країнах.

Різдвяні знижки в Європі

Досвідчені шопінг-туристи завчасно починають готуватися до сезонних зимових розпродажів — відкладають гроші для покупки необхідних речей, заздалегідь замовляють шоп-тури Європою та «злачними місцями». Далі, ми розглянемо найвідоміші держави, які мають попит та максимальні знижки, під час різдвяних розпродажів у європейців, а також, українців:

1. Республіка Польща. Близьке розташування наших країн та схожість у культурі/мові робить Польщу однією з найпопулярніших держав, для відвідування українськими громадянами, у період зимових знижок. Починаються різдвяні акції в перших числах грудня, але з 15% на обмежений асортимент. Однак, пік знижок стартує на початку січня, та досягають вони 50-70%. Розпродажі під Різдво в Польщі дозволяють придбати дорогий брендовий верхній одяг/взуття, а також якісні речі мас-маркет класу, за низькими цінами. Як показує практика, вигідні польські зимові акції проходять у Вроцлаві, Кракові та Гданську.

2. Італія. Зимовий сезон італійських знижок стартує в першу суботу або понеділок січня. Кожен регіон Італії визначає точну дату самостійно, але, період проведення святкових розпродажів обмежений, він не повинен перевищувати 60 днів. Італійська держава наповнена модними відомими бутиками, одягом унікального покрою, якісними тканинами та аксесуарами. Тому, для любителів шопінгу, Італія — це вдале вкладення з мінімум витрачених грошей.

3. Німеччина. В цій державі розпродажі стартують задовго до початку акцій в інших європейських країнах. Починають з'являтися вигідні пропозиції за два тижні до Різдва, відповідно в перших числах грудня. Закінчуються знижки в середині січня. Популярними містами з найбільш високими знижками в різдвяний період є Дюссельдорф, Берлін, Мюнхен. Німеччина славиться якісним та зручним одягом, електроприладами, побутовою технікою.

Правила шопінгу в європейських країнах

Для того, щоб походи по іноземним магазинам пройшли успішно, рекомендується дотримуватися таких порад:

  • перед початком шопінгу, приблизно за два дні, відвідайте магазини, які Вас цікавлять, для того, щоб визначитися з потрібними речами, розмірами та місцем їх розташування;
  • як показує практика, покупки краще здійснювати в першій половині дня та приходити за годину раніше до відкриття магазинів;
  • одягатися на такого роду заходи необхідно зручно, тому що Вам доведеться не один раз приміряти речі;
  • під час різдвяних знижок, деякі мережі магазинів відмовляють у поверненні речей, тому, уточніть ці нюанси у продавця-консультанта.

Виходячи з отриманої інформації, ми можемо зробити висновки, що шопінг в період різдвяних розпродажів в Європі є чудовою можливістю оновити гардероб європейськими торговельними марками. Також, вигідно купити товари для дітей, будинку, спортивних занять. Для більш зручного шопінгу, скористайтеся послугою стилістів, які допоможуть спланувати маршрут під Ваші запити, підберуть необхідні речі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини