Гданськ — місто для відпочинку та великих можливостей

3740
Facebook Twitter
Гданськ — місто для відпочинку та великих можливостей

У статті ми розповімо про пропозиції забудовників у Гданську, чиї інвестиції розташовані у привабливих районах, що дають доступ до всіх визначних пам'яток міста, а також пройдемося місцевими ВНЗ.

Найбільші польські агломерації можуть запропонувати своїм жителям безліч визначних пам'яток та можливостей для професійного та особистого розвитку. Tri-City під час курортного сезону є одним з основних туристичних напрямків у Польщі. Проте, ці регіони, та перш за все Гданськ, цікаві не тільки у плані відпочинку, але ще вони розглядаються громадянами, які шукають хороші можливості поселитися коло моря назавжди. Перспективна робота, яку можна знайти у різних сферах діяльності, чисте морське повітря та різноманітні атракціони — роблять столицю Померанії відмінним варіантом, як для поляків, так і для іноземних громадян. У статті ми розповімо про пропозиції забудовників у Гданську, чиї інвестиції розташовані у привабливих районах, що дають доступ до всіх визначних пам'яток міста. Також пройдемося ВНЗ цього польського куточка, в яких можна отримати якісну освіту.

Море, пляж та свіже повітря Гданська

Багато людей, які планують свою відпустку, просто чекають, щоб нарешті пройтися босоніж теплим піщаним пляжем, милуючись сходом та заходом, що відбувається прямо над водою. Жителі Гданська можуть дозволити собі цей привілей набагато частіше. Свіже морське повітря, складовими якого, серед іншого, є йод, магній, бром та морські частки, дуже добре впливають на здоров'я, а тривалі прогулянки корисні для відпочинку та відновлення організму.

Розширена інфраструктура громадського транспорту

Приватні особи та сім'ї, які переїжджають у великі міста, часто бояться багатолюдних вулиць та заторів, які супроводжують такі мандри автомобілем, та, отже, надмірного щоденного шуму.

Щоб цього уникнути, потрібно серйозно задуматися про розташування квартири, в якій Ви хочете поселитися. З цією метою можна переглядати широкий спектр забудовників у Гданську, які часто зводять житлові комплекси у спокійних та зелених куточках міста. Вибір такої нерухомості дозволить не тільки розслабитися після трудового дня, проведеного на роботі, а й спонукає скористатися активним відпочинком. Зелені зони сприяють довгим прогулянкам та бігу підтюпцем. Хорошим прикладом такого майна від забудовника у Гданську є інвестиційний проєкт Ясень Булварі, який розташований у південній частині агломерації. Люди, що живуть там, можуть спілкуватися з природою щодня, не відмовляючись від пропозиції столичного життя (велика мережа автобусів та близькість центру). У Гданську також є велика щільність велосипедних доріжок (718 м/км²), що полегшує поїздку двоколісними транспортними засобами.

Купівля квартири від забудовника у Гданську

Люди, котрі переїжджали до столиці Померанії, стикаються з дилемою, як інші громадяни та нерезиденти РП, котрі змінюють місце проживання. Це вибір між квартирами вторинного та первинного ринку. Перший варіант дає можливість жити у центрі, але він відносно дорогий та часто може зажадати ремонту або навіть часткового оновлення квартири. Крім того, не кожен може реагувати на темп життя у такому місці. Вибираючи нову квартиру від забудовника у Гданську, можна бути майже впевненими, що стандарт обробки та пропонована площа відповідатимуть вимогам майбутніх мешканців.

Кращі ВНЗ столиці Померанії для локальних та іноземних студентів

Бажаючи поєднати приємне з корисним, тобто здобути освіту та жити біля моря, варто придивитися до наступних університетів:

  • Вища Банківська Школа
  • Гданський Університет
  • Політехнічний Гданський Університет
  • Медичний Університет Гданська
  • Академія образотворчих мистецтв

Підсумовуючи, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що у Гданську можна знайти все необхідне для комфортного життя: ВНЗ з потрібною спеціальністю, гарне житло, як для оренди, так і для купівлі, а також чисте морське повітря. Якщо такі можливості для Вас, не варто зволікати з переїздом. У разі виникнення сумнівів, можна розглянути пропозиції інших польських агломерацій, котрі динамічно розвиваються.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини