Кращі фотопоінти для Instagram у Варшаві

7180
Facebook Twitter
Кращі фотопоінти для Instagram у Варшаві

У кожній європейській столиці є чим помилуватися, і Варшава тому не виключення. У даній статті ми розповімо, які місця варто відвідати, бажаючи зробити кращий фотопоінт для Інстаграма.

У кожній європейській столиці є чим помилуватися, і Варшава тому не виключення. Подорожуючи різними країнами, завжди хочеться залишити на пам'ять фотознімок, але ми живемо у XXI столітті, тому, цілком нормально, що виникає бажання своїми фотопоінтами поділитися з друзями, а де це краще зробити, як не у популярній соціальній мережі — Instagram. Ми звикли фотографувати все, що попадається на очі або в камеру об'єктива, від тістечка в кафе, до польського концтабору. Але, відвідуючи Республіку Польща, точніше її столицю, не обов'язково йти протоптаною туристичною стежкою, в пошуках вдалого кадру, тим більше, якщо це не перший візит. У даній статті ми розповімо, які місця варто відвідати, бажаючи зробити кращий фотопоінт для Інстаграма.

Звичні пам'ятки в незвичних ракурсах

Не всі знають, але в більшості музеїв столиці, виділяють один день в тиждень, в який діє вільний вхід. Тому, плануючи подорож, не полінуйтеся та дізнайтеся, де та в який день таке відбувається, тоді Ви не тільки культурно збагатитеся, але й заощадите. Також, українці, білоруси та інші жителі СНД, які мають Карту Поляка, мають право відвідувати державні музеї безкоштовно. Що стосується культурного дозвілля, під час якого можна оригінально зачекінітись, відвідайте наступні місця:

1. Музей техніки. Можна відмінно попозувати на фоні найстарішої колекції авто, або зловити момент біля «древнього» комп'ютера або радіоприймача. Тут Ви знайдете всі блага техніки, з моменту їх створення.

2. Музей сучасного мистецтва. Будівля виконана в стилі Модерн шістдесятих років, а в середині велика частина експозицій демонструє взаємозв'язок локальної культури з міжнаціональним мистецтвом.

3. Старомістська площа. Не обійдіть цю площу, адже Ви не зустрінете такої кількості різнокольорових будиночків, в реальну величину, ніде в світі. Можна створити фотоколаж, з семи знімків на тлі будинків, відповідно до кольорів веселки.

4. Старе місто, Барбакан. Форпост, який недавно пережив реставрацію. Його масивні стіни створюють неперевершену атмосферу, є кордоном між Старим та Новим Містом та надихають на створення оригінальних фотопоінтів, у будь-яку пору року.

Таємничі ракурси Warszawa

Кожен флюгер та шматочок бруківки у Варшаві має свою історію. Обійшовши туристичні стежки, поцікавтеся неймовірними фактами, та Ви залишитеся під незабутнім враженням. У столиці є багато цікавинок, наприклад, у 1954 роки, одна з варшавських вулиць не мала назви, місцева влада дала оголошення у газету, запитуючи думку городян, з цього питання, та більшість проголосувала за наречення Вулицею Вінні Пуха (Ulica Kubusia Puchatka). Сфотографуйтеся на тлі таблички та розкажіть історію — нехай ця кумедна сторі звеселить соц.мережу. Де Ви ще знайдете таку Кубусю Пухатку? Також, на вулицях Ви знайдете лавочки зі спеціальною кнопкою, натискання на яку, відтворює одну з численних композицій великого та шанованого Фредеріка Шопена. Приїжджаючи до столиці РП в осінній період, зробіть серію фотографій в Ботанічному Саду Варшавського Університету, який рясніє різними фарбами, та пахне неймовірними ароматами.

Підсумовуючи, можна зробити висновки, що у будь-яку погоду, в усі пори року — Варшава дивує та вражає. Кожен мандрівник знайде ракурси, які відповідають його світогляду, підкреслюють особистість та ідеально підійдуть для кращого фотопоінта для Інстргама. Як показує багаторічний досвід фахівців UP-STUDY, багато іноземців, які приїжджають сюди з метою туризму, часто, залишаються на кілька місяців, років, а то й назавжди.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини