Корисні додатки для телефону у Республіці Польща

9386
Facebook Twitter
Корисні додатки для телефону у Республіці Польща

У данній статті ми представимо список корисних додатків для телефонів, які можуть стати у пригоді іноземним студентам у Республіці Польща для полегшення повсякденного життя або навчання.

Сьогодні неможливо уявити своє життя без Інтернету, мобільних телефонів та інших сучасних гаджетів. Також, невіддільною частиною будь-якого девайса стали різні додатки, які були створені для спрощення життя людини, інформаційної допомоги та розваги користувачів. Вирушаючи на навчання у Польщу, фахівці UP-STUDY рекомендують студентам з України ознайомитися з інформацією про популярні польські мобільні додатки.

З цієї причини, далі, у статті ми представимо список корисних додатків для телефонів, які можуть стати у пригоді іноземним студентам у Республіці Польща для полегшення повсякденного життя або навчання.

Топ-8 польських мобільних додатків

1. Jakdojade. Додаток, який дозволяє планувати необхідний маршрут на громадському транспорті Польщі. Вказавши стартову та кінцеву точки, додаток прокладе детальний маршрут поїздки з точним часом приїзду та необхідними пересадками. Для зручності, можна вибрати польську або англійську мову інтерфейсу.

2. Pyszne.pl. Найбільший сервіс для замовлення їжі додому чи в офіс. Зручний та легкий інтерфейс допоможе у лічені хвилини вибрати улюблені страви з будь-якого ресторану/кафе міста. Додаток має систему накопичення балів за замовлення, тому з часом Ви зможете отримати гарну знижку на обрану їжу.

3. Quizlet. Кращий помічник у вивченні польської мови. Тут у Вас є можливість збирати корисні списки тем, словосполучень та фраз

польською, а також повправлятися у правильній вимові та написанні слів. Цей додаток дозволяє легко, а головне — з задоволенням освоїти новий рівень польської мови.

4. Going. Мобільна послуга допоможе розв'язати питання з проведенням Вашого дозвілля/відпочинку. Тут зібрані всі заходи, які проходять у Польщі. У календарі сервісу відзначені концерти, клубні вечірки, сеанси кіно, театральні постановки, виставки, арт-зустрічі для цікавого проведення часу. Найчастіше, власники цього додатка мають знижки на вхідні квитки.

5. Dom Gratka. Корисний сервіс, що дозволяє знайти житло для оренди без посередників, а безпосередньо у господаря. У послуги включені: пошук житла у необхідному районі, надання повної інформації про квартиру/будинок та можливість перегляду фотографій орендної житлової площі, не заходячи у саме оголошення. Мобільна версія працює у кілька разів швидше, ніж сайт.

6. Uber. Міжнародний додаток, що працює у багатьох великих містах Польщі, та є аналогом польського таксі, тільки у рази дешевше. За допомогою мобільного сервісу, Ви резервуєте машину та відстежуєте її розташування на карті у додатку. Оплата за поїздку проводиться банківською картою.

7. Poland.Travel. Туристичний додаток для пошуку цікавих місць та пам'яток Польщі. Він працює оффлайн та є безкоштовною версією. Poland.Travel покаже Вам довколишні історичні пам'ятки РП та прокладе маршрут популярними польськими місцями.

8. Kupony Okazje Znizki Promocja. Важливий додаток для тих, хто любить шопінг. Завдяки цьому мобільному сервісу, Ви дізнаєтесь про всі польські розпродажі та знижки у великих торгових центрах та маленьких супермаркетах Польщі. За додатком Ви можете скласти детальний план покупок. Інформація тут постійно оновлюється, тому Ви будете у курсі всіх нових акційних пропозицій.

На завершення, ми можемо підсумувати, що використання мобільних додатків у Польщі допоможе студентам швидше адаптуватися до специфіки польського транспорту та інфраструктури міста, знайти необхідні заклади з вигідними знижками, вивчити або вдосконалити польську мову. Крім того, перевагою багатьох додатків є те, що вони можуть надавати вільний доступ до своїх функцій та контенту без підключення до Інтернету. Також, у користувачів є можливість залишити відгук про роботу встановленої програми, завдяки якому, творці зможуть усунути недоробки, а інші користувачі — дізнатися більше інформації про характеристики та функції програми.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини