Консульство Польщі у Вінниці. Чи є відмінності від інших регіонів?

9111
Facebook Twitter
Консульство Польщі у Вінниці. Чи є відмінності від інших регіонів?

У даній статті ми розповімо, як подавати дані для отримання такого типу дозволу, більш того, розглянемо, чи є відмінності в оформленні візи через Консульство, розташоване у Вінниці.

Природно, дія безвізового режиму полегшила подорожі багатьом українським громадянам, але не для всіх його умови підходять під ту ситуацію, за якої відбувається переїзд. Для тих, хто прийняв рішення здобувати вищу освіту за кордоном, розширювати бізнес на міжнародній арені або здійснювати трудову діяльність, що передбачає тривале перебування в іноземній державі, необхідно оформлення додаткових дозволів.

Таким документом, що дозволяє знаходитися та легально здійснювати дії за кордоном є довгострокова національна

віза категорії D. Оскільки українці в останні кілька років, активно виїжджають до сусідньої Республіки Польща, у даній статті ми розповімо, як подавати дані для отримання такого типу дозволу, більш того, розглянемо, чи є відмінності в оформленні візи через Консульство, розташоване у Вінниці.

Як відкривати візу через Генеральне Консульство Польщі у Вінниці?

Варто особливо підкреслити, у зв'язку з тим, що дана структура є державною, а це має на увазі єдину систему обслуговування громадян, відмінностей від аналогічної у Києві та інших містах фактично немає. Процес, для тих, хто стикався з рішенням подібного питання, досить простий, але вимагає уваги до деталей. Для початку, необхідно вирішити з підставою, яка знадобиться при зверненні для отримання польської візи. Оскільки значна частина українців виїжджають до польської держави для придбання європейського диплома в одному із закладів вищої освіти, розглянемо, що необхідно підготувати абітурієнтам університетів РП для подачі через консульство Вінниці, щоб отримати національну польську візу:

— запрошення на навчання від обраної структури вищої освіти, яке й буде слугувати підставою;

— анкету, заповнену англійською, польською або українською мовою у транслітерації, з вклеєною фотографією;

— ще одну світлину;

— український та закордонний паспорти з копіями сторінок, що мають позначки;

— поліс медичного страхування з зоною, що покриває всю Європу та можливістю відшкодування витрати до 30 тисяч євро. Також, варто пам'ятати, що для осіб, які не досягли 18-річного віку, страховку відкривають батьки.

Як відбувається процес реєстрації та передачі даних до вінницького консульства?

Для початку, маючи підставу, потрібно пройти реєстрацію на офіційному сайті консульства. Заповнивши всі необхідні комірки, потрібно перейти до вибору вільної дати для передачі пакета документів. Варто зауважити, що кількість місць вкрай обмежено, тому українські абітурієнти частіше вибирають відкриття візи через пункт приймання візових анкет за місцем проживання, у Вінниці він теж присутній. У ППВА місць завжди більше, але Ви понесете витрати у розмірі 18.5 євро — сервісний збір. У будь-якому випадку, подаючи через консульство, успішно закінчивши процес реєстрації, необхідно у призначений день та час прийти та подати документи особисто, а також здати біометричний матеріал. Після чого, залишається тільки чекати відповіді.Фахівці центру польської освіти UP-STUDY надають підтримку у візовому питанні своїм клієнтам та їх батькам.

Також, наші експерти нагадують, що будь-яка, навіть сама незначна помилка може призвести до відмови тому не маючи досвіду у зборі та обробці даних на візу, краще звернутися до кваліфікованої допомоги.

Підсумовуючи, підкреслимо, що подавати документи для відкриття візи потрібно за місцем офіційної прописки. Що стосується отримання візи жителями Вінниці, зауважимо, процес не відрізняється ні на йоту від аналогічного в інших українських містах. Для досягнення бажаного результату, краще звернутися за професійною допомогою, яку здатні надати фахівці UP-STUDY, що надають своїм абітурієнтам повний спектр послуг у процесі вибору ВНЗ, вступу, вибору місця проживання та отримання візи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини