Конкурс молодих дизайнерів «Young Design 2018» позаду! Хто став призером цього випуску?

8419
Facebook Twitter
Конкурс молодих дизайнерів «Young Design 2018» позаду! Хто став призером цього випуску?

21 червня 2018 року в Інституті промислового дизайну, Варшава, Республіка Польща, журі — Young Design Scholarship обрало лауреата з-поміж фіналістів, список яких ми раніше надали.

Стипендія професора Ванди Телаковської у ​​конкурсі «Young Design 2018» розіграна. Її володаркою стала Сильвія Клеча, випускниця факультету мистецтв, Педагогічного Університету у Кракові. 21 червня 2018 року в Інституті промислового дизайну, Варшава, Республіка Польща, журі — Young Design Scholarship обрало лауреата з-поміж фіналістів, список яких ми раніше надали. У ході фіналу, вони представили себе та своє портфоліо наживо, а також відповідали на поставлені журі питання, щодо їх робіт та планів.

Young Design спрямований на виявлення найбільш перспективних дизайнерів молодого покоління, тих, хто розуміє ринок та матиме можливість у майбутньому працювати з промисловістю. Лауреат, Сильвія Клеча отримала стипендію імені професора Ванди Телаковської у ​​розмірі 20 000 злотих, яка заснована міністром культури та національної спадщини, проф. dr hab. Петром Глинським. Сильвія Клеча є випускницею бакалаврату на факультеті мистецтв у Педагогічному університеті Кракова. Крім того, вона є стипендіатом Communication Information Design — Hochschule Rhein — Waal — Kamp — Lintfort у Німеччині. У фіналі конкурсу, Сильвія Клечеа презентувала проект SKLEYAKI — інноваційне взуття з підошвою з композиційного матеріалу на основі використання технології «livine hinge». Ця технологія є нічим іншим, як чергування у дерев'яній різі вільхи фанери. Все посилено бавовною та завершено дерев'яною трубкою та гумовою підошвою. Це оригінальна технологія, розроблена дизайнером, яка проводила дослідження в Інституті шкіряної промисловості у Кракові.

У Конкурсі молодого Дизайну 2018, додаткова нагорода від ALUHAUS OKNOPLAST GROUP у розмірі 10 000 злотих дісталася Сильвестру Шуманському. Дизайнер закінчив факультет машинознавства та управління у Познанському університеті технології та промислового дизайну при Університеті мистецтв у Познані. У фіналі, він представив MOTH2 Hyperlight — єдиний, компактний міський автомобіль, що працює від електричної викрутки. Спонсор виробника столярних виробів преміум-класу, виготовленого з алюмінію, високо оцінив використання алюмінієвого PA-6 з водяним охолодженням в автомобілі. На рішення також вплинула унікальний дизайн автомобіля та його розвиток протягом багатьох років.

Юне дизайнерське журі 2018:

— Голова журі: Катажина Рзехак, креативний директор Instytut Wzornictwa Przemysłowego Sp. z o o;

— Петро Кучаяпский, PR-менеджер, OKNOPLAST Sp. z o o o;

— Януш Дубіль, директор ключових клієнтів, KANLUX SA;

— Джоанна Грейлевська, комерційний директор Poland Central and North, офісна фабрика меблів MDD Sp. z o o o;

— Маріуш Маковський, менеджер, DuPont Poland Sp. z o o;

— Ярослав Місевич, Директор з продажу в країні, PAGED MEBLE SA;

— Магда Мусял, R [&] D Manager, MARMORIN Sp. z o o o;

— Божена Сінович, директор з маркетингу та розробки продуктів, Torf Corporation — Fabryka Leków Sp. z o. o.

Організатор: Інститут промислового дизайну.

Почесний патрон та засновник головного призу: проф. dr hab. Петро Глинський, міністр культури та національної спадщини.

Спонсор додаткового призу: ALUHAUS OKNOPLAST GROUP.

Партнери: Лорен песо Польска, Академія стартапу.

Медіа-заступники: Aktivist, 3Dcad.pl, CADNews.pl, Designteka.pl, BiznesMeble.pl

Додаткова інформація на сайті конкурсу: http://www.iwp.com.pl/young_design

Young Design — перша стипендіальна програма e Польщі, призначена для студентів nf випускників університетів, які навчаються у напрямку дизайну (перше видання відбулося у 2008 році). Конкурс «Молодий дизайн» проводиться відповідно до правил, розроблених Міжнародною радою спільнот промислового дизайну (ICSID).

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини