PR Camp 2019 — інформація про захід

5455
Facebook Twitter
PR Camp 2019 — інформація про захід

На 13-15 грудня 2019 року у Кракові, Республіка Польща, усьоме буде проходити спеціальний захід, організований Європейським Форум студентів AEGEE-Краків або PR Camp. Всі подробиці у нашому огляді.

На 13-15 грудня 2019 року у Кракові, Республіка Польща, усьоме буде проходити спеціальний захід, організований Європейським Форум студентів AEGEE-Краків або PR Camp. Цей проєкт — не менш ніж три дні сертифікованих тренінгів, орієнтованих на надання передової інформації, пов'язаної з маркетингом та зв'язками з громадськістю. Учасники з усієї Польщі, а також студенти-нерезиденти, які навчаються у локальних освітніх установах у цих або суміжних напрямках, отримають можливість поглибити знання завдяки семінарам та лекціям, котрі проводять професійні тренери, які займаються PR та професійним маркетингом.

Як буде виглядати програма заходу?

Як і щороку, основна програма заходу адаптується до тенденцій, які переважають на новому медіаринку таким чином, що кожен учасник, який отримує знання у ході семінару, міг застосувати їх на практиці. Впливовий маркетинг, основи UX, емоції у рекламі, копірайтинг або WordPress — лише деякі з тем тренінгу, які з'являться у розкладі PR Camp 2019 році.

Під час видання, організатори вирішили змінити формулу проєкту. У програмі підготовлено 9 тренінгів. Учасник зможе стати частиною одного, двох, чотирьох або всіх семінарів. Це означає, що можна купити квиток на один майстер-клас або пакет, наприклад, два або три дні.

Мета PR Camp — надати учасникам якомога більше актуальних знань та практичних навичок у галузі зв'язків з громадськістю та маркетингу, проводячи час з цікавими людьми у дружній атмосфері.

Ця подія з кожним роком стає все популярнішою, залучаючи кваліфікованих доповідачів, які хочуть поділитися досвідом, а також більше мотивованих учасників.

Як взяти участь у PR Camp 2019?

Тренінг спрямований на всіх любителів PR та маркетингу — попри те, чи ведете Ви блог, працюєте у рекламному агентстві або у соціальних мережах, вивчаєте одну зі спеціальностей, наприклад, «Маркетинг та продажі», «Управління маркетингом у міжнародному середовищі», «Медіа маркетинг та піар (PR)», та іншу з відповідного напряму. Все, що Вам потрібно зробити, це відправити заявку з мотивацією, використовуючи форму, розміщену на сторінці заходу в Facebook, яку можна знайти за посиланням: https://www.facebook.com/events/739079626588734/.

PR, маркетинг — це концепції, що мають широке розуміння, тому, щоб виправдати очікування учасників, організатори постійно змінюють формат подій, щоб досягти максимуму! Учасники заходу — люди, які цікавляться предметом широкого розуміння маркетингу. Не можна заперечувати, що ця галузь стає все популярнішою та не втратить позиції, як мінімум ще кілька років. Тому кількість заявок на PR Camp зростає з кожним роком. Цьому раді як організатори та лектори, так і учасники, які отримують можливість обговорити питання, котрі їх хвилюють, не тільки з експертами, але й з колегами, що знаходяться на аналогічному рівні професійного розвитку, тим самим отримавши думку з іншого ракурсу. Якщо Ви ще сумніваєтеся та хочете знати, чи варто воно того — бувалі фахівці, студенти та інші зацікавлені особи, які відвідали попередні випуски зауважують: воно того варте! Більш того, Вам не обов'язково бути присутнім на всіх тренінгах, адже можна вибрати та придбати квитки лише на ті, які повністю відповідають сфері Вашої діяльності або інтересів.

Всю детальну інформацію та форму заявки можна знайти на фан-сторінці PR Camp, а також на сайті проєкту.

  • Веб-сайт: prcamp.aegee-krakow.pl
  • Facebook: /PRCamp.AEGEE/
  • Instagram: /aegee.krakow/

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини