Навчання у Варшавському університеті. Факультети та вартість

7309
Facebook Twitter
Навчання у Варшавському університеті. Факультети та вартість

У даній статті ми розглянемо факультети та вартість навчання в Uniwersytet Warszawski, а також розповімо про інші польські освітні структури з аналогічними спеціальностями.

Столична освіта завжди приваблювала абітурієнтів-резидентів держави та іноземних громадян, та це відноситься майже до кожної країни.

Абсолютно справедливо вважається, що університети, які розташувалися у столичних містах здатні надати більш якісне навчання за передовими методиками та відкрити більшу кількість можливостей, завдяки налагодженим взаєминам з партнерами різних секторів. Це стосується й структур вищої освіти Республіки Польща. Університети, котрі засновані та функціонують у Варшаві, здатні запропонувати великий вибір спеціальностей, відмінне співвідношення між ціною та якістю, а також великі перспективи, після отримання європейського диплома. Під приціл нашої уваги потрапив Варшавський університет, який має більш ніж 200 років історії та є одним з найпопулярніших польських державних ВНЗ. У даній статті ми розглянемо факультети та вартість навчання в Uniwersytet Warszawski, а також розповімо про інші польські освітні структури з аналогічними спеціальностями.

Чинні факультети Варшавського університету та вартість навчання у ньому

Ця навчальна структура дійсно досить велика, адже на поточний момент в ній навчається понад 57 тисяч студентів, які є як резидентами країни, так і абітурієнтами з-за кордону. За багаторічну історію, ВНЗ наростив потужний освітній потенціал, та тепер він здатний запропонувати тридцять сім факультетів з найрізноманітнішими спеціальностями, яких тут не менш ніж сто. Серед такого різноманіття факультетів, відзначимо ті, які мають особливий попит: журналістики та політичних наук; математики, інформатики та механіки; політичних наук та міжнародних досліджень; управління; міжфакультетна студія охорони навколишнього середовища.

Мінімальна плата становить 2000 євро на рік, максимальна досягає 5200 євро. Все залежить від обраної спеціальності та мови викладання.

Крім плати за навчальний рік, необхідно внести разовий платіж у розмірі 280 євро — реєстраційний та вступний внески. Крім програм бакалаврату, можна також знайти курси для отримання ступеня магістра та інших кваліфікацій післядипломної освіти. Деякі спеціальності передбачають неподільну магістратуру.

Польські університети з аналогічними спеціальностями та більш низькою платою

Аби не допустити втрати в якості навчання, а також не вчитися в інших польських містах, але при цьому істотно заощадити, фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують віддати перевагу таким університетам:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула, середня вартість навчання в якій становить 1300 євро, а також присутній великий вибір подібних спеціальностей, які викладаються у варшавському університеті.

2. Академія суспільних наук, з річною вартістю у 1150 євро.

3. Варшавський університет менеджменту — 1000 євро.

За більш детальною інформацією звертайтеся до наших представництв, де кваліфіковані співробітники UP-STUDY не тільки нададуть вичерпну інформацію з приводу кожного з ВНЗ та спеціальностей у ньому, а й допоможуть у процесі вступу, відкриття національної візи та навіть поселення.

Підсумовуючи, варто особливо підкреслити, що в Університеті Варшави можна отримати якісне навчання та передові знання, але й плата, як для Польщі, досить висока. Можна сказати, що частину коштів студенти даного ВНЗ платять за його ім'я та популярність. Бажаючи заощадити, при цьому не втратити в якості, краще віддати перевагу одному з приватних університетів, які, до того ж для іноземних учнів більш перспективні в плані виходу на глобальний ринок праці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини