ТОП університетів світу: Університет Фудань (Fudan University). Огляд університету

6024
Facebook Twitter
ТОП університетів світу: Університет Фудань (Fudan University). Огляд університету

Згідно з Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019 році Fudan зайняв сорокову позицію, тим самим потрапивши до ТОП 50 світових університетів, що робить його дуже привабливим.

Заснований у 1905 році як державна школа Фудань, університет Фудань розташований у Шанхаї, Китай, та вважається одним з найбільш виборчих ВНЗ країни. Дана освітня структура випустила ряд впливових випускників в китайському уряді та політиці, медицині, науках та гуманітарних напрямках. ВНЗ об'єднався з Шанхайським медичним університетом у 2000 році, надавши інституту більш широке коло дисциплін. Згідно з Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2019 році Fudan зайняв сорокову позицію, тим самим потрапивши до ТОП 50 світових університетів, що робить його дуже привабливим. Він є членом Ліги С9, — аналог Ліги плюща.

Історія та специфіка ВНЗ

Як уже згадувалося, він почав свою діяльність ще перебуваючи в статусі школи, яка переросла у 1917 році в приватний університет. Після нарощування свого потенціалу, у 1929 році розширивши кількість підрозділів, скорегувавши місію та остаточну стратегію, ВНЗ додав в структуру відділ журналістики, департамент муніципалітетів, юридичний департамент та департамент освіти, в цілому 17 відділів, присвячених мистецтву, науці, праву та бізнесу. Уже з 1970 року університет придбав таку форму та статус, в якій він відомий і сьогодні.

Вищий навчальний заклад Фудань складається з 17 стаціонарних шкіл, 69 відділень, 73 бакалаврських програм, 22 дисциплін та 134 субдисциплін, уповноважених на отримання ступеня доктора наук, 201 магістерської програми, 6 програм професійної підготовки, 7 ключових науково-дослідних центрів соціальних наук Міністерства освіти КНР, 9 національних фундаментальних науково-дослідних та навчальних інститутів та 25 пост-докторських дослідних станцій.

ВНЗ налічує 40 національних ключових дисциплін, наданих Міністерством освіти. На поточний момент, в ньому працюють 77 науково-дослідних інститутів.

Особливості та вартість навчання

Дана навчальна структура є потужним університетом Китаю, який до того ж один з найбільш виборчих ВНЗ. Його програми бакалаврату є найважчими для студентів. Поєднуючи повний та широкий спектр дисциплін, курси загальної освіти дозволяють студентам отримувати знання в різних областях. Попри складності в навчанні, програми розроблені таким чином, щоб максимально просто доносити необхідну інформацію. Цікавим є той факт, що Fudan був одним з перших ВНЗ в Китаї, який зарахував до лав своїх студентів, іноземного громадянина, ця подія відбулася в 1950-х, та, фактично, стала початком нової ери в структурі.

Вартість навчання для негромадян держави становить $3,341, як на бакалавраті, так і на магістратурі. Обов'язково потрібно враховувати додаткові витрати (проживання, харчування, спорт, транспорт), а також подорожі на Батьківщину.

Фахівці UP-STUDY рекомендують придивитися до ближчих та доступних освітніх структур, оскільки навчання в даному університеті самому по собі дуже складне, до того ж багато часу йде на адаптацію до нового середовища проживання. Бажаючи вчитися за кордоном, за доступною вартістю, оптимальним варіантом є польські установи вищої освіти.

Отже, Fudan University — престижний ВНЗ Китаю, який, до того ж ставить високі вимоги до кандидатів на навчання. Має великий вибір спеціальностей та напрямків досліджень, надаючи можливість вчитися англійською мовою. Маючи невисоку плату, є все-таки безліч бар'єрів, які можуть перешкоджати навчанню саме в даній структурі освіти.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини