Конференція NECS 2019 Гданську. Ознайомтеся з деталями події

7117
Facebook Twitter
Конференція NECS 2019 Гданську. Ознайомтеся з деталями події

Понад 400 дослідників з 5 континентів, 99 панелей, 400 виступів, семінарів та робочих груп — наближається одна з найбільших європейських наукових конференцій, присвячених питанням вивчення кіно та медіадосліджень.

Понад 400 дослідників з 5 континентів, 99 панелей, 400 виступів, семінарів та робочих груп — наближається одна з найбільших європейських наукових конференцій, присвячених питанням вивчення кіно та медіадосліджень. Цей престижний захід організований Асоціацією NECS (Європейська мережа з вивчення кіно та медіа) — міжнародною неурядовою організацією, що займається пропагандою аудіовізуальної культури, у широкому її розумінні. Найбільш важливою діяльністю асоціації є щорічна конференція NECS, тринадцяте видання якої пройде у Гданську. Всі заходи конференції будуть проходити англійською мовою.

Місцевим організатором проекту є Гданський університет (представлений Департаментом знань про кіно та аудіовізуальну культуру на філологічному факультеті та Інститутом філософії, соціології та журналістики на факультеті соціальних наук) у співпраці з Померанським Фондом Кіно у Гдині та Польською академією наук. Конференцію також підтримують Муніципальне управління у Гданську та Управління маршала Поморського воєводства. Захід проходить у рамках святкування 50-річчя Гданського університету.

Інформація від організаторів конференції NECS 2019

Цифри, що стосуються міжнародної зустрічі кінематографістів та медіаекспертів, вражають. Протягом трьох днів обговорень, презентації будуть представлені понад 400 дослідниками з Європи, Азії, Австралії та Америки у рамках 99 тематичних панелей. Гостьові лекції читатимуть провідні вчені, які одночасно є активними творцями аудіовізуальної культури: Міке Бал (Королівська голландська академія мистецтв та наук), Кетрін Грант (Лондонський університет) та Куба Мікурда (Державна вища школа кіно, телебачення та театру у Лодзі).

Конференція NECS є найбільшою подією такого типу в Європі та однією з найбільших у світі. Надання своєї організації Гданському університету є свідченням престижу, який має гданське кінематографічне медіа-середовище. Тема представлених виступів дуже різноманітна та цікава,

вона дає гарне уявлення про те, які тенденції домінують у сучасній кіно та медіа науці. Організатори сподіваються, що у гостей буде можливість познайомитися з Гданським університетом та регіоном у цілому, а також відібрати найкращий можливий досвід.

Заходи, які супроводжують Гданське видання конференції NECS, надзвичайно цікаві. Перш за все, за день до дебатів у Великій бібліотеці Гданського університету відбудеться урочисте відкриття художньої інсталяції «Розповідь у бітах та п'єсах» Міки Бала, всесвітньо відомого студента та мультимедійного художника. Також у середу, 12 червня, у гдинській кіношколі буде представлена ​​інтерактивна демонстрація можливостей, які несе віртуальна реальність (VR), а у музеї міста Гдиня можна буде послухати лекцію про ідеї організації простору у наявних музеях кіно та кінематографії.

Останній випуск конференції відбувся у червні 2018 року в Амстердамі. Організаторами та координаторами заходу були Університет Амстердама та Амстердамський Вільний Університет.

Кілька слів про асоціацію

NECS — Європейська мережа вивчення кіно та медіа, некомерційна організація, що об'єднує вчених, архівістів, програмістів та практиків. Місія NECS полягає у підтримці інноваційних досліджень високого рівня в області теорії та медіа кіно, історії та практики, у створенні форуму для спілкування, обміну думками та наукових дискусій, підтримки молодих дослідників та початківців та перетворення досліджень у галузі кіно та медіа у динамічну та важливу сферу художніх досліджень в Європі. На даний час до NECS входять понад 2700 членів з усього світу.

Для отримання додаткової інформації переходьте за посиланням: https://necs.org/conference/

Де та коли буде проходити подія?

  • Дата: 13-15 червня 2019, 12 червня — супутні заходи з відкриття конференції
  • Місце: Факультет соціальних наук УГ, Гданськ, вул. Багінського (Bażyńskiego) 4.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини