7 листопада починається конференція «Війна світів — зіткнення теорії та практики»!

6851
Facebook Twitter
7 листопада починається конференція «Війна світів — зіткнення теорії та практики»!

7 листопада 2018 року у Педагогічному університеті у Кракові, Республіка Польща, відбудеться конференція «Війна світів — зіткнення теорії та практики».

7 листопада 2018 року у Педагогічному університеті у Кракові, Республіка Польща, відбудеться конференція «Війна світів — зіткнення теорії та практики». Захід організовано Педагогічним університетом у співпраці з краківськими агентствами Synapsy Communication та BraveBrain. Організатори люб'язно запрошують відвідати цю масштабну подію студентів локальних та інших структур вищої освіти Польщі, учнів університетів з-за кордону, членів академічних кіл, експертів різних сфер бізнесу та всіх зацікавлених осіб.

«Війна світів — зіткнення теорії та практики» — це конференція, присвячена студентам (особливо гуманітарних напрямків), які розглядають роботу у сфері маркетингу у широкому його розумінні або роблять перші кроки у цій галузі. Подія покликана довести світ PR та реклами до реальних обставин та показати професійні перспективи випускників гуманітарних наук. Організатори, якими виступають Краківський Педагогічний Університет та агентства Synapsy Communication та BraveBrain запрошують всіх амбітних молодих людей, готових до справжньої війни світів!Перед учасниками виступлять 12 лекторів, які розкажуть про секрети своєї роботи. Промовці у деталях будуть говорити, зокрема про специфіку роботи копірайтера, сучасні суспільні відносини, створення контенту у соціальних мережах або рекламних агентствах з точки зору відділу продажів.

Варто враховувати, що серед доповідачів будуть теоретики — викладачі краківських університетів та практики з різних PR-агентств/рекламних/соціальних медіа-агентств з Кракова. У свою чергу, випускники гуманітарних наук університетів Кракова розкажуть про витоки рекламної індустрії.
Конференція буде проходити в аудиторії професора В.Данка у Педагогічному університеті. Дана подія, яка є однаково важливою як для студентів польських університетів, так і для випускників, що недавно отримали кваліфікацію у гуманітарному напрямку, розпочнеться о 9:00 та закінчиться близько 16:30. Учасники будуть насолоджуватися делікатесами від Piekarnia Buczek та Good Lood. У рамках заходу також буде організовано конкурс на кращу лекцію.

Чому варто відвідати «Wojna Światów — zderzenie teorii z praktyką»?

По-перше, у всіх учасників буде можливість дізнатися реалії та специфіку творчої індустрії. По-друге, це дійсно унікальна можливість протистояти світу теорії, аргументами, взятими з досвіду практиків. По-третє, у зацікавлених осіб випаде можливість інтегрувати краківську середу PR та реклами. Також, що не менш важливо, дана конференція та подібні події завжди надають можливість завести нові корисні знайомства, поспілкуватися у неформальних обставинах з експертами маркетингу, реклами, піару, бізнесу та інших областей діяльності, причому не тільки локального значення, а й міжнародного. Відвідавши цю подію, Ви ніколи не зможете поставити під сумнів те, що провели час з максимальною користю для майбутньої кар'єри. Захід підготує учасників до дійсності, яка очікує при роботі у галузі PR та реклами, з їх специфікою: брендингом комунікацій, створенням, стратегіями, копірайтингом, соціальною медіа-індустрією тощо. Представники на особистому досвіді та практичних прикладах представлятимуть повороти роботи у галузі.

Всі кандидати на участь у конференції мають можливість безкоштовно зареєструватися, перейшовши за посиланням: https://www.facebook.com/events/266822504039622/.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини