Конференція NAWNE наближається. Встигніть підписатися на захід

7918
Facebook Twitter
Конференція NAWNE наближається. Встигніть підписатися на захід

20 березня — останній день підписки на конференцію, яка обіцяє стати одним з найбільш значущих подій цієї весни, пов'язаних з наукою. В учасників є шанс отримати цінні призи.

Наукова асоціація аналізу даних в Університеті економіки у Кракові, Республіка Польща, рада запросити всіх зацікавлених осіб, серед яких студенти локальних та інших університетів країни, молоді фахівці різних сфер бізнесу та експерти напрямки ІТ, науки, освіти та підприємництва, на VIII випуск наукової конференції «Аналітичні інструменти в економічних науках». 20 березня — останній день підписки на конференцію, яка обіцяє стати одним з найбільш значущих подій цієї весни, пов'язаних з наукою. Крім того, що вдасться почерпнути багато актуальної та цікавої інформації, в учасників є шанс отримати цінні призи.

Встигнувши відправити у термін свою 10-хвилинну лекцію до Економічного університету у Кракові, можна стати претендентом на призи, люб'язно надані патронами цієї наукової події! Претенденти можуть поборотися та виграти ваучер на двох до польської мережі готелів та пакет цінних призів від організаторів конференції. Надана доповідь, регламент часу якої становить 10 хвилин, є гарантією отримання балів в облік стипендії та безкоштовної публікації статті.

Метою конференції є популяризація широко використовуваних інструментів аналізу даних, щоб краще зрозуміти правильне функціонування сучасної економіки, як на мікро, так і на макрорівні. Захід має науковий характер, організатори прагнуть дати можливість учасникам обмінятися думками та досвідом, а також вільно представити результати досліджень, як студентам перших курсів, так і аспірантам. Додатковою метою заходу можна визначити навчання учасників області аналітичних інструментів — на конференції зазвичай представлені інноваційні та сучасні рішення, котрі часто не представлені на традиційних академічних заняттях в університеті.

Умови участі в конференції:

1. Учасники можуть бути студентами або докторантами. Співавтором статті може виступати науковий співробітник.

2. На підставі змісту поданих заявок, організатори проведуть оцінку запропонованих виступів. Зважаючи на це, короткий зміст документа, що знаходиться у формі, повинно мати мінімальний обсяг 1300 знаків та містити інформацію про цілі дослідження та невеликий опис методології, використаної для їх реалізації. Список людей разом з назвами робіт, що підходять для конференції, буде розміщений на сайті.

3. Форма презентації усна, та відведений їй час не може перевищувати 10 хвилин. Теза може бути запропонована польською або англійською мовою. Крім того, оратор має можливість підтримати мультимедійну презентацію, яку слід відправити організаторам у термін, зазначений у регламенті. konferencja.nawne@gmail.com

4. Можна опублікувати роботу на основі запланованої статті у монографії після конференції, редакційні вимоги перераховані нижче.Заявки на конференцію слід відправляти через форму, доступну на офіційному сайті: http://nawne.uek.krakow.pl/

Редакційні вимоги:

— робота повинна бути написана у Microsoft Office Word 2007 або 2010 та названа на честь автора (ів), наприклад, «kowalska.docx»;— текст повинен бути відформатований відповідно до запропонованого шаблоном (див. на офіційному сайті);— обсяг роботи не може перевищувати 10 сторінок формату А4, включаючи бібліографію, будь-які таблиці, малюнки, графіки або шаблони.

Деталі події:

— Крайній термін реєстрації — 20 березня 2019 року

— Дата проведення конференції — 2-3 квітня 2019 року

— Місце — Університет Економіки у Кракові, вул. Раковицька 27, Республіка Польща

Більш детальна інформація доступна за адресою: Facebook: https://www.facebook.com/nawne/ та на офіційному сайті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини