Коли краще відвідувати Афіни, щоб побачити місто у всій красі?

1885
Facebook Twitter
Коли краще відвідувати Афіни, щоб побачити місто у всій красі?

У даній статті ми розповімо, як краще подолати шлях до Афін, а також які пам'ятки неодмінно варто побачити, щоб добре провести час та скласти свою особисту думку про дану столиці.

Звичайно, плануючи подорож за кордон, багато туристів дбають не тільки про вартість поїздки, комфорт та всіх питаннях, що стосуються проживання, харчування та багатьох інших важливих аспектів, а й про те, в який час найбільш доцільно відвідувати ту чи іншу державу, щоб отримати максимум задоволень від поїздки. Говорячи про столицю Греції, яку так часто люблять відвідувати молоді люди, особливо студенти, варто зауважити, що завдяки м'якому клімату, у будь-яку пору року тут можна чудово провести час. Оскільки багато наших співвітчизників вибирають отримання кваліфікації в університетах Польщі, та саме з цієї країни планують свої подорожі, у даній статті ми розповімо, як краще подолати шлях до Афін, а також які пам'ятки неодмінно варто побачити, щоб добре провести час та скласти свою особисту думку про дану столиці.

Принади столиці Греції та місця, які справлять на відвідувачів найбільш глибоке враження

Самобутні Афіни мають багату історію, безліч культурних пам'яток, різних музеїв та відкритих площ, які вражають уяву. Відвідавши це місто, хочеться повертатися сюди ще та ще, щоб надихатися та милуватися кожним його куточком. Якщо Ви прибули до Афін уперше, варто приділити особливу увагу таким примітним місцям:

1. Район Планка. Античні Афіни — стародавнє місто, яке краще почати оглянути з найстаріших куточків. Цей чарівний район знаходиться під покровом відомого Акрополя. Традиційні будиночки, маленькі таверни, приємна атмосфера, котра віє багатовіковою історією — під час прогулянки Ви зможете не тільки надихнутися, а й зробити чимало вдалих фотопоінтов.

2. Акрополь. Фахівці UP-STUDY рекомендують після першої локації проявити наполегливість та піднятися на цю, не менш давню частину міста. Класичний грецький храм, у колишні часи він був прикрашений десятками унікальних скульптур та безліччю невеликих храмів поблизу. На жаль, до нашого часу збереглися лише храм Ніки Аптерос, Ерехтейон та відомий Парфенон.

3. Пагорб Ареопаг. Саме цей пагорб допоможе оглянути місто з висоти, адже піднявшись, перед Вами відкриється неперевершена панорама справжніх Афін, без будь-яких прикрас.

4. Археологічний музей Афін. Багато мандрівників стверджують, що Афіни можна сміливо назвати музеєм просто неба, адже кожна його вуличка прекрасна по-своєму. І, тим не менш, цей музей неодмінно варто відвідати всім приїжджим, адже він вміщує у собі всю архітектурно-скульптурну спадщину Еллади.

5. Національний сад. Тільки тут, після насиченого прогулянкового дня, кожен подорожній може відпочити, усамітнитися у тінях цікавих дерев, релаксуючи та роблячи вдалі фото для соціальних мереж та особистого фотоальбому.

Як польським студентам найбільш просто дістатися до Афін?

Шлях до Афін з Варшави неблизький, він становить майже 2400 кілометрів. Фахівці UP-STUDY рекомендують найбільш вигідний варіант транспорту — літаком. Такий вибір буде доречним, якщо Ви обмежені за часом, або маєте складності з тривалими переїздами у сидячому положенні. Також, варто зауважити, що переліт обійдеться недорого, якщо брати тільки ручну поклажу та скористатися послугами одного з декількох лоукостерів.

Отже, приїжджаючи до Афін у будь-яку пору року, Ви прекрасно проведете час, адже клімат дуже прихильний, м'який, а атмосфера сприяє до тривалих піших прогулянок. Кожен куточок грецької столиці вже сам по собі справжній витвір мистецтва, котрий дихає багатовіковою історією. Щоб дістатися до Афін швидко та без особливих витрат, варто підібрати пропозицію під час розпродажу від декількох лоукостерів, що здійснюють перельоти з Польщі у різних напрямках.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини