Ключові слова та фрази, які будуть продавати Ваше резюме

1642
Facebook Twitter
Ключові слова та фрази, які будуть продавати Ваше резюме

Рекрутери часто отримують естетичні, але схожі CV, та однакові помилки з'являються у документах. Щоб їх уникнути, варто знати, які фрази та ключові слова у резюме повинні з'являтися, щоб воно було цікавим та, перш за все, ефективним.

Більшість молодих людей, як і фахівців з досвідом, знають основні принципи написання резюме та супровідних листів. Менш впевнені у редакційних навичках кандидати прагнуть до готових проєктів. Гарний шаблон за невелику плату можна завантажити з інтернету та доповнити, як зазначено. Однак чи є така біографія гарантією успіху? Не завжди. Рекрутери часто отримують естетичні, але схожі CV, та однакові помилки з'являються у документах. Щоб їх уникнути, варто знати, які фрази та ключові слова у резюме повинні з'являтися, щоб воно було цікавим та, перш за все, ефективним.

Ключові слова у CV, підготовленому для роботи у польській компанії

Написання резюме, особливо якщо це перший документ або була тривала перерва між пошуками місця роботи, варто почати з систематизації інформації про себе. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують перевірити точність даних: в які роки вчилися або працювали раніше, які є додаткові підтверджені компетенції та інше. Введіть офіційну назву факультету, установи освіти, назви пройдених тренінгів та курсів. Варто подумати про важливі досягнення. Що відрізняло Вас у попередній діяльності, у чому конкурентна перевага перед іншими кандидатами та які здібності будуть корисні під час зайнятості на конкретному підприємстві.

Подумайте про те, що потенційний роботодавець може очікувати від Вас, як від співробітника, що займає конкретну посаду.

Тут Вам знадобляться ключові слова. Рекомендуємо включити до резюме ті, які стосуються компетенцій, важливих для компанії. Як оцінити, що слід включити до резюме?

Простий спосіб — проаналізувати кілька пропозицій на одну й ту ж позицію. Більшість вимог роботодавця включають аналогічні умови. Це ключові слова. Тепер все, що потрібно, це власна компетентність, щоб бути якомога ближче до очікувань, що містяться у пропозиціях.

Як впровадити ключові слова до резюме?

Поговоривши про ключові слова, необхідно обговорити які фрази у резюме дозволяють природним чином ввести ці важливі формули у документ. Перш за все, важливі особливості. Тому радимо забути про неточні вирази. Замість: «Я виконав багато проєктів», «Я отримав велику кількість клієнтів», «Я провів безліч семінарів» та «Я керував командою з кількох людей». Переведіть все у цифри. Також варто додати до опису обов'язків інтерес, назви завершених великих проєктів. Це доводить Вашу впевненість та знання того, що було досягнуто.

Як студентам польських університетів перевірити ефективність створеного резюме?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу молодих людей, які навчаються в університетах Польщі на те, що майже при кожній освітній структурі діє бюро кар'єри, котре допомагає на різних етапах працевлаштування. По-перше, фахівці такої організації допомагають перевірити, наскільки CV може зацікавити потенційного наймача. По-друге, часто у них проводяться тренінги, що дозволяють зрозуміти, як проходити співбесіди. По-третє, бюро (агентства з працевлаштування) мають у своєму розпорядженні актуальну інформацію про стажування, місця роботи або підробітку. Також учні польських ВНЗ можуть перевірити, чи дійсно їх резюме може привернути увагу роботодавців під час ярмарків вакансій, тому не варто упускати шанс відвідувати заходи такого роду.

Підсумовуючи, зауважимо, що ключові слова у резюме можуть зіграти вирішальну роль у процесі працевлаштування. Адже, зважаючи на обмеженість часу, рекрутери часто приділяють CV лише кілька секунд, вишукуючи основні фрази, щоб зрозуміти, чи варто продовжувати його читати. Тому, щоб виділити свою кандидатуру з десятка інших, варто редагувати раніше створену біографію з урахуванням потреб конкретної компанії та наявності своїх компетенцій, роблячи акцент на найбільш важливому, тоді вдасться перейти на наступний етап процесу наймання — співбесіду.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини