Katowice Tattoo Konwent 2019 наближається! Дізнайтеся деталі події

5328
Facebook Twitter
Katowice Tattoo Konwent 2019 наближається! Дізнайтеся деталі події

В останні святкові вихідні, 31 серпня — 1 вересня 2019 року, у Міжнародному конгрес-центрі у Катовіце пройде 31-й випуск Tattoo Konwent.

В останні святкові вихідні, 31 серпня — 1 вересня 2019 року, у Міжнародному конгрес-центрі у Катовіце пройде 31-й випуск Tattoo Konwent. Силезьке видання цього заходу стане останньою зустріччю з художнім татуюванням поточного року у рамках серії фестивалів, що пропагують «Інші вимірювання мистецтва». У події візьмуть участь близько 200 татуювальників, чиї роботи будуть представлені у 11 конкурсних категоріях. Серед підтверджених пам'яток Katowice Tattoo Konwent, варто відзначити концерт реп-композиції, до складу якої входять Ero та Kosi, INK3D — показ авторського картування, що зображує історію татуювання.

Katowice Tattoo Convention 2019. Чого очікувати учасникам події у Катовіце?

Катовіце Тату Конвент — фестиваль, який демонструє інші виміри мистецтва, відвідає столицю Силезії усьоме. Захід також стане 31-м виданням серії загальнонаціональних зустрічей з татуюваннями Республіки Польща. Через 3 роки захід повертається до Міжнародного конгрес-центру.

Любителів прикраси тіла цього разу зустрінуть близько 200 татуювальників, що представляють різні стилі. Під час конгресу буде проведено 11 конкурсів на кращі татуювання. Переможці змагання будуть обрані журі, до складу якого увійдуть Марцин «Инсект» Полак, Мацек «Ніуанс» Бойко та Масек Міхалак. Серед конкурсних категорій не можна пропустити краще татуювання, пов'язане з Силезієй. Відвідування Tattoo Konwent — можливість зробити татуювання, нанесене

талановитим художником-татуювальником, знайти потрібного фахівця, з яким Ви можете домовитися про сеанс в інший день, або познайомитися з останніми тенденціями у галузі. Формула заходу була розширена коштом безлічі пам'яток, пов'язаних з різними областями мистецтва — від фотографії, музики до альтернативних уявлень.

Хоча повна програма заходу ще не була оголошена, нашим фахівцям вже стало відомо, що репери Ero та Kosi виступлять на конвенції. Останнє видання цього року також буде показувати оригінальне картографування. INK3D — мультимедійна вистава, яка демонструє історію татуювання. На території фестивалю традиційно працюватимуть тематичні зони. Як завжди, в учасників буде шанс побачити транспортні засоби olschool у зоні гарячих куль для автомобілів, залишити своїх малюків під наглядом аніматорів, купити одяг або аксесуари на ярмарку моди. Любителі мистецтва зможуть приділити час розгляду виставки робіт Михайла Мозолевського — автора плакатів серії Tattoo Konwent 2019. Заходом, що супроводжує з'їзд, буде Gastro Fajer — подія, адресована любителям хорошої їжі.

Як щодо цін на вхідні квитки на Tattoo Konwent у Катовіце?

Поспішаємо повідомити, що ще є попереднє придбання квитків на подію за зниженою вартістю. Купуючи вхідний пропуск за допомогою Інтернету, за одноденний квиток потрібно заплатити від 39 zł. Також, при необхідності доступні пропуски для всієї родини, вартість яких варіює від 105 до 175 zł (ціна залежить від варіанту відвідування). Якщо є охота скористатися всіма доступними привілеями, завжди можна придбати пакет VIP. У вартість, яка становить 300 zł, включені всі атракціони майбутньої події. Якщо Ви прийняли рішення купувати квиток у касах конвенції, розраховуйте на наступні розцінки: одноденний — 50 zł, дводенний — 60 zł. Хороша новина для людей поважного віку та малолітніх дітей до досягнення 10 років, для них вхід безкоштовний.

Для уточнення деталей або отримання більше додаткової інформації переходьте за посиланням: www.tattookonwent.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини