9 порад, як орендувати автомобіль дешево у Варшаві

1952
Facebook Twitter
9 порад, як орендувати автомобіль дешево у Варшаві

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY підготували статтю, котра висвітлює основні нюанси, на які варто звернути увагу при оренді машини у Польщі у цілому, та у Варшаві, зокрема.

Варшава — це столиця Республіки Польща та місто, яке з нетерпінням чекає як ділових людей, активну молодь з країни та з-за кордону, котра прагне отримати якісний диплом в одному з обраних університетів, так і туристів з різних куточків земної кулі. Наявність автомобіля у цьому місті означає комфорт та зручність при переміщенні з місця на місце. Природно, якщо Ви прибули з метою огляду визначних пам'яток на короткий час, або на більш тривалий термін, але не маєте можливості придбати автомобіль, завжди можна взяти машину в оренду. Хоча ринок оренди автомобілів у Польщі динамічно розвивається, не всі компанії є однаково сумлінними. Зважаючи на це, фахівці центру польської освіти UP-STUDY підготували статтю, котра висвітлює основні нюанси, на які варто звернути увагу при оренді машини у Польщі у цілому, та у Варшаві, зокрема.

ТОП 9 порад, які допоможуть іноземцям та резидентам країни орендувати машину не дорого у столиці Польщі

Не дивно, що так багато людей вирішують взяти машину напрокат. Наші фахівці підготували рекомендації, як зробити це безпечно та дешево.

1. Перевірте думки про компанії з прокату. Перш ніж перейти посиланням, що веде на сторінку до конкретного орендодавця, прийміть рішення ввести фразу «Варшавський прокат автомобілів» до пошукової системи. Завдяки цьому, Ви отримаєте інформацію не тільки щодо тих компаній, які доступні поблизу, але й інших, що мають популярність та довіру великої кількості клієнтів.

2. Порівняти ціни. При пошуку гарної компанії з прокату, перевірте ціни на конкретні моделі у декількох потенційних орендодавців, що мають

хороші відгуки, завдяки цьому Ви дізнаєтеся, де можна заощадити найбільше.

3. Перевірте наявний флот. Потреби кожного з клієнтів різні, та ціна оренди автомобіля залежить від моделі, яку вибирає потенційний орендар. Саме тому варто перевірити наявний прокатний парк, а не вибирати флагманський автомобіль прокатної компанії. Компактна міська машина буде набагато дешевше.

4. Запитайте про додаткові збори. Згідно з інформацією, на яку наражалися наші фахівці під час написання власного огляду, орендувати автомобіль у Варшаві на довго та не розоритися — можливо. Проте не забудьте запитати у представників компанії з прокату авто про додаткові збори та приховані витрати. Завдяки цьому, вдасться уникнути неприємних сюрпризів.

5. Виберіть правильний тип лізингу. Ще одним важливим питанням є вибір правильного типу лізингу. Якщо автомобіль знадобиться на тривалий термін, виберіть середню або довгострокову оренду, яка завжди виявляється дешевше.

6. Уважно вивчіть договір. Перш ніж прийняти рішення про оренду автомобіля, уважно вивчіть договір та всі його додатки. Завдяки цьому, Ви уникнете несподіваних витрат та розчарувань.

7. Перевірте машину. Важливо ретельно перевірити автомобіль на наявність пошкоджень та дефектів. Це убезпечить та захистити Ваші інтереси. Можливі несправності будуть включені до акту приймання автомобіля, який запобіжить потенційним витратам на ремонт.

8. Остерігайтеся обмежень пробігу. Якщо Ви вирішите орендувати машину на середній або тривалий термін, може виявитися, що компанія орендодавець встановлює межу кілометрів, які може проїхати орендар на використовуваному автомобілі.

Якщо перевищити його, служба прокату може стягувати додаткову плату.

9. Завжди повертайте машину в ідеальному стані. Ще одна річ, яку потрібно пам'ятати, це віддати машину з повним баком. Також подбайте про її внутрішню та зовнішню чистоту. Завдяки цьому, орендодавець не буде стягувати ніяких додаткових платежів.

Отже, орендувати авто у Варшаві або будь-якому іншому польському місті не складає труднощів. Щоб вибрати оптимальну компанію орендодавця, варто дотримуватися наших рекомендацій. А якщо у Вас у запасі всього кілька днів щоб оглянути визначні пам'ятки міста, можна подумати про те, щоб орендувати не автівку, а міський велосипед — це скоротить витрати, піде на користь здоров'ю, допоможе уникнути заторів та дозволить крім пам'яток, побачити непримітні, але дивовижні дрібниці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини