Tattoo Konwent 2019 Гданську наближається

5014
Facebook Twitter
Tattoo Konwent 2019 Гданську наближається

13-14 липня 2019 року в AMBEREXPO у Гданську пройде 30-й випуск національного фестивалю татуювання. Ця подія призначена для любителів татуювання та всіх видів альтернативної художньої діяльності.

13-14 липня 2019 року в AMBEREXPO у Гданську пройде 30-й випуск національного фестивалю татуювання. Ця подія призначена для любителів татуювання та всіх видів альтернативної художньої діяльності. Найважливішим простором фестивалю є зона, де понад 450 тату-майстрів з Польщі та з-за кордону будуть створювати натільні малюнки на моделях добровольцях. Як і у попередніх випусках, передбачаються конкурси на кращі татуювання. У розважальній програмі Gdańsk Tattoo Konwent: The Analogs в акустичній частині, шоу INK3D — авторське відображення історії татуювання та альтернативних уявлень, серед яких варто згадати небесно-повітряне шоу у виконанні Aerial Vertige. У 2019 вогняне шоу буде представлено Майком Гарсіа та Факірою Тесті.

Гданська Тату Конвенція. Чого очікувати від події?

Gdańsk Tattoo Konwent є для багатьох громадян та гостей найважливішим виданням циклу, що проходить у чотирьох містах Польщі. У 2009 році у Tri-City відбувся перший випуск фестивалю. Сьогодні захід привертає тисячі відвідувачів — не тільки місцевих, а й любителів татуювання з усієї Польщі та закордонних країн. Tattoo Konwent — це місце зустрічі татуювальників та людей, які шукають натхнення або відповідного художника.

Цього раз у виставковій зоні 450 татуювальників зможуть продемонструвати свої роботи у 11 конкурсних категоріях. Татуювання, зроблені на тілах учасників заходу — до або під час події, будуть оцінюватися журі, що сидить на головній сцені фестивалю. Серед визначних пам'яток Gdańsk Tattoo Konwent буде Dziarka w ciemno —

спеціальна акція, під час якої татуювальник, захований за спеціальною шторкою, виконує на тілі учасника забавне татуювання з невідомої тематики.

Демонстраційний етап: як він буде проходити?

З цього року всі заходи з серії проводяться відповідно до гасла «Інші вимірювання мистецтва». Tattoo Konwent 2019 — це не просто татуювання. До програми входять шоу, концерти, виставки, майстер-класи та інші атракціони, що проходять у спеціальних тематичних зонах. Серед підтверджених програмних позицій варто відзначити шоу найвищої акробатики у виконанні жіночого дуету Aerial Vertige. На вечірці буде присутній Майк Гарсія — виконавець, відомий ефектними виступами з вогнем у головній ролі. Аудиторія побачить авторське мультимедійне шоу «INK3D», яке було створено сценаристом та режисером Агою Шужчик та Томашем Гавронским — експертом з 3D-анімації та картографії спеціально для Tattoo Konwent. Важливу роль у рамках заходу грає музика — як концерти, так і діджейські мережі. Склад цього видання буде оголошений найближчим часом.

Тематичні зони будуть містити наступні сектори: моди, автомобільний, хорошої їжі та для дітей! Традиційно на просторах AmberExpo буде зона Hotball, зона охолодження та зона анімації. В учасників буде можливість побачити виставку фотографій із серії «Краса за чорнилом» Каміли Бурзимівської та графіку «З матеріалу» Яна Мацея Бойко. Цього року очікується багато цікавих сюрпризів!

Квитки на захід

Вже запущений онлайн попередній продаж дешевших пропусків для Gdańsk Tattoo Konwent. Ціни квитків, які розповсюджуються через Інтернет, починаються з 39 злотих (одноденний) та 49 злотих (дводенний). Пропозиція також включає сімейні квитки для спільного відпочинку, за які потрібно заплатити від 105 до 175 злотих — у залежності від варіанту. Також можна придбати VIP-квитки за 300 злотих та квиток на татуювання з невідомої темі за 399 злотих. У касах фестивалю можна купити одноденні квитки (50 злотих) та дводенні квитки (60 злотих). Люди похилого віку та діти до 10 років не оплачують участь у події.

Квитки та додаткову інформацію про захід можна знайти за адресою: www.tattookonwent.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини