«Капсула Часу» — взяти участь в архітектурно-художньому конкурсі!

7852
Facebook Twitter
«Капсула Часу» — взяти участь в архітектурно-художньому конкурсі!

Фонд «TworzyMY Kraków» щиро запрошує студентів університетів Республіки Польща, які навчаються на спеціальностях, пов'язаних з архітектурою, тих, хто вибрав напрямки художнього оформлення та всіх інших.

Фонд «TworzyMY Kraków» щиро запрошує студентів університетів Республіки Польща, які навчаються на спеціальностях, пов'язаних з архітектурою, тих, хто вибрав напрямки художнього оформлення та всіх інших зацікавлених осіб взяти участь в архітектурно-художньому конкурсі «Капсула часу». Краків точно більше, ніж просто місто! Це простір, в якому багато хто живе та просто любить це місце, тому воно повинно бути розраховане на тих, хто служить йому щодня. Кожна вулиця, площа, навіть самий маленький закуток та алея — спільна спадщина — невеликі елементи набагато більшого Цілого, які буде залишено майбутнім поколінням. У Кракові вважається, що сума дрібних речей дає великий ефект, та це місто потребує зміни! Існує брак місць, де жителі можуть відчувати себе прекрасно — розвиток без мистецтва, — це тільки холодні конструкції. Тому візьміть участь у конкурсі та надішліть свій проект для Кракова. Разом, з'явиться можливість створити Краків майбутнього!

Предметом конкурсу є розробка оригінального проекту, невеликої або середньої форми «архітектурної скульптури». Ідея повинна мати відмінні риси інноваційного архітектурного рішення та поєднувати елементи сучасного мистецтва з використанням інноваційних технологічних рішень майбутнього. Об`єктом є уявлення автора на тему «Капсула часу» — оригінальна, мобільна архітектурна форма будь-якого виду, в якій будуть укладені літературно-художні твори переможців окремо оголошеного конкурсу.Капсула часу, узгоджена з проектом переможцем, буде проведена у 2019 році, а потім представлена ​​на його основному місці у Кракові на вул. Нижні Млини 10, але також (як мобільний об'єкт) у багатьох місцях Польщі, з нагоди різних видів виставок та ярмарків художнього, наукового та культурного характеру.Журі запросило найвидатніших фахівців у галузі архітектури, мистецтва та професійних медіа. Роботи будуть оцінюватися:

— Станіславом Денько — нестором краківських архітекторів;— dr hab. Євою Янус, проф. ASP — деканом факультету скульптури Академії образотворчих мистецтв;— Казимиром Шатаком — архітектором Кракова;— Конрадом Мильліком — публіцистом та письменником;— Малгожатом Томчак — головним редактором журналу Architektura [&] Biznes,— dr hab. Джозефом Васацом — викладачем на факультеті архітектури;— Євою Заморською-Пшелуською — редактором, мистецтвознавцем.Конкурс є першим виданням «Капсули часу», та він буде складатися з трьох етапів:Перший етап — реєстрація учасників, а також випуск унікальних номерів та подача конкурсних робіт.Другий етап — розгляд конкурсних робіт шанованими членами журі, гала-фінал, «Архітектура для Кракова» — оголошення результатів Конкурсу та виставка вибраних робіт.Третій етап — реалізація проекту переможця, а також анонс наступного видання конкурсу.Організатори конкурсу забезпечать переможця головним призом, який становить 15 000 злотих та призом глядацьких симпатій — 5000 злотих.Роботи можуть бути відправлені до 26 листопада 2018 року. Регламент конкурсу можна знайти за адресою: www.tworzymykrakow.org/konkurs. Протягом двох днів з моменту відправлення своєї роботи на конкурс, учасник зможе отримати підтвердження реєстрації на вказану адресу. Якщо у конкурсантів виникають питання до моменту початку конкурсу, можна зв'язатися з організаторами за адресою: konkurs@tworzymykrakow.org.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2026 + Курс польської

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2026 та отримайте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла, курс польської в Україні та при ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини