«Капсула Часу» — взяти участь в архітектурно-художньому конкурсі!

7685
Facebook Twitter
«Капсула Часу» — взяти участь в архітектурно-художньому конкурсі!

Фонд «TworzyMY Kraków» щиро запрошує студентів університетів Республіки Польща, які навчаються на спеціальностях, пов'язаних з архітектурою, тих, хто вибрав напрямки художнього оформлення та всіх інших.

Фонд «TworzyMY Kraków» щиро запрошує студентів університетів Республіки Польща, які навчаються на спеціальностях, пов'язаних з архітектурою, тих, хто вибрав напрямки художнього оформлення та всіх інших зацікавлених осіб взяти участь в архітектурно-художньому конкурсі «Капсула часу». Краків точно більше, ніж просто місто! Це простір, в якому багато хто живе та просто любить це місце, тому воно повинно бути розраховане на тих, хто служить йому щодня. Кожна вулиця, площа, навіть самий маленький закуток та алея — спільна спадщина — невеликі елементи набагато більшого Цілого, які буде залишено майбутнім поколінням. У Кракові вважається, що сума дрібних речей дає великий ефект, та це місто потребує зміни! Існує брак місць, де жителі можуть відчувати себе прекрасно — розвиток без мистецтва, — це тільки холодні конструкції. Тому візьміть участь у конкурсі та надішліть свій проект для Кракова. Разом, з'явиться можливість створити Краків майбутнього!

Предметом конкурсу є розробка оригінального проекту, невеликої або середньої форми «архітектурної скульптури». Ідея повинна мати відмінні риси інноваційного архітектурного рішення та поєднувати елементи сучасного мистецтва з використанням інноваційних технологічних рішень майбутнього. Об`єктом є уявлення автора на тему «Капсула часу» — оригінальна, мобільна архітектурна форма будь-якого виду, в якій будуть укладені літературно-художні твори переможців окремо оголошеного конкурсу.Капсула часу, узгоджена з проектом переможцем, буде проведена у 2019 році, а потім представлена ​​на його основному місці у Кракові на вул. Нижні Млини 10, але також (як мобільний об'єкт) у багатьох місцях Польщі, з нагоди різних видів виставок та ярмарків художнього, наукового та культурного характеру.Журі запросило найвидатніших фахівців у галузі архітектури, мистецтва та професійних медіа. Роботи будуть оцінюватися:

— Станіславом Денько — нестором краківських архітекторів;— dr hab. Євою Янус, проф. ASP — деканом факультету скульптури Академії образотворчих мистецтв;— Казимиром Шатаком — архітектором Кракова;— Конрадом Мильліком — публіцистом та письменником;— Малгожатом Томчак — головним редактором журналу Architektura [&] Biznes,— dr hab. Джозефом Васацом — викладачем на факультеті архітектури;— Євою Заморською-Пшелуською — редактором, мистецтвознавцем.Конкурс є першим виданням «Капсули часу», та він буде складатися з трьох етапів:Перший етап — реєстрація учасників, а також випуск унікальних номерів та подача конкурсних робіт.Другий етап — розгляд конкурсних робіт шанованими членами журі, гала-фінал, «Архітектура для Кракова» — оголошення результатів Конкурсу та виставка вибраних робіт.Третій етап — реалізація проекту переможця, а також анонс наступного видання конкурсу.Організатори конкурсу забезпечать переможця головним призом, який становить 15 000 злотих та призом глядацьких симпатій — 5000 злотих.Роботи можуть бути відправлені до 26 листопада 2018 року. Регламент конкурсу можна знайти за адресою: www.tworzymykrakow.org/konkurs. Протягом двох днів з моменту відправлення своєї роботи на конкурс, учасник зможе отримати підтвердження реєстрації на вказану адресу. Якщо у конкурсантів виникають питання до моменту початку конкурсу, можна зв'язатися з організаторами за адресою: konkurs@tworzymykrakow.org.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини