«Капсула часу» — наближається парад національного архітектурного конкурсу

8009
Facebook Twitter
«Капсула часу» — наближається парад національного архітектурного конкурсу

Організатори раді запросити студентів краківських та інших установ освіти на фінал Національного архітектурного конкурсу, тема якого цього року — «Капсула часу».

Організатори раді запросити студентів краківських та інших установ освіти, молодих фахівців та всіх зацікавлених осіб, як резидентів Республіки Польща, так і іноземних громадян, на фінал Національного архітектурного конкурсу, тема якого цього року — «Капсула часу». Церемонія відбудеться 28 лютого 2019 року у Золотому залі Білопрадницької садиби у Кракові о 17:00. Крім визначення переможців та процедури нагородження, передбачаються додаткові події, які принесуть багато позитивних емоцій.

Церемонію нагородження проведе відомий краківський письменник та публіцист — Конрад Мизлик. Святкування буде супроводжуватися вернісажем дитячих робіт з усієї Польщі, капсулою Heart of Time та концертом Trio з музичної школи імені Фридерика Шопена.

У заході візьмуть участь, зокрема: Станіслав Денько та Казимеж Жатак — всесвітньо відомі архітектори, доктор хаб. Єва Янус — декан факультету скульптури в Академії образотворчих мистецтв, Єва Заморських-Пжілуська — редактор та історик мистецтва, Мачей Паровскій — літературний критик, Марцин Чаю — автор розпису на фасаді Краківської Галереї та Павло Майка — автор наукової фантастики. Організатори заходу щиро запросили відвідати подію почесного покровителя «Капсули часу», Марека Козловського, маршала Малопольського краю, а також проф. Яцека Майхровського, мера міста Кракова.

Проект-переможець архітектурного конкурсу, який представляє образ переможця цієї гонитви на тему капсули часу, буде реалізований у 2019 році. «Капсула часу» буде розміщена у престижному місці у Кракові на вул. Dolnych Młynów 10. У перспективі, як мобільний об'єкт, він буде представлений у багатьох місцях у Польщі та Європі з нагоди наукових виставок. Усередині капсули — її серця — будуть закриті літературні та художні твори жителів Польщі, які представляють їх бачення світу майбутнього.Варто пам'ятати, що 6 лютого стартує плебісцит на «Приз глядацьких симпатій» архітектурного конкурсу «Капсула часу». З п'яти проектів, які пройшли відбір на другий етап, підписники на facebook або відвідувачі офіційної сторінки сайту мають можливість віддати свій голос за кращий варіант. Його автор виграє 5000 злотих!

Трохи інформації про конкурс «Капсула Часу»

У Вас є ідея для нового дизайну прекрасного та старовинного Кракова? Візьміть участь у конкурсі #CapsuleCzasu! У 2018 році реєстрація учасників була доступна до 26 листопада 2018 року, проте, не варто засмучуватися, адже є можливість, як стежити за розвитком подій, так і придбати новий досвід, поспілкуватися з цікавими та корисними людьми, а також створити або розширити мережу контактів.Метою конкурсу є створення малої або середньої архітектурної форми «Капсула часу», яка, як уже раніше згадувалося, буде знаходитися у Кракові. Краща робота повинна нести ознаки інноваційного архітектурного рішення у поєднанні з елементами сучасного мистецтва з використанням інноваційних технологічних прийомів.Стати частиною #CapsuleCzasu, означає отримати можливість подивитися на те, як студенти профільних університетів, молоді фахівці та інші ентузіасти бачать майбутнє.

Тут вдасться зустріти експертів різних сфер діяльності, людей бізнесу, підприємців секторів, які динамічно розвиваються, а також місцевих роботодавців, тому крім естетичного задоволення, можна отримати й безліч шансів на побудову якісних взаємин, що сприятимуть побудові кар'єри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини