Кампанія «Консультуйтесь з фармацевтом» розпочнеться 17 листопада!

5456
Facebook Twitter
Кампанія «Консультуйтесь з фармацевтом» розпочнеться 17 листопада!

14 листопада практично у всіх містах Республіки Польща, також, як і в інших індустріально розвинених державах було відзначено Всесвітній день боротьби з діабетом.

14 листопада практично у всіх містах Республіки Польща, також, як і в інших індустріально розвинених державах було відзначено Всесвітній день боротьби з діабетом. У зв'язку з цією подією, Польська асоціація студентів фармації Ягеллонського університету організовує профілактичну акцію «Порадьтеся з фармацевтом», яка запрошує всіх жителів міста та району на отримання консультації та корисне проведення часу. Захід відбудеться 17 листопада 2018 року, у суботу, у торговому центрі «Серенада», Краків, Польща.

Метою «Консалт Фармацевт — Цукровий діабет» є створення поінформованості громадськості щодо допомоги людям з цукровим діабетом, а також надання актуальної інформації щодо розпізнавання симптомів та профілактики даного захворювання. Діабет — хронічна хвороба обміну речовин, основним симптомом якої є підвищений рівень глюкози у крові. За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я у 2000 році, було зареєстровано 171 мільйон людей з діабетом, а за останніми прогнозами експертів, вже до 2030 року це число може істотно зрости або навіть подвоїться.

Для того, щоб трохи пом'якшити все більш тривожні прогнози в області діабету, PTSF Ягеллонський університет запрошує студентів локальних університетів, жителів Кракова та району, іноземців, які на момент акції будуть присутні у цьому польському куточку відвідати наступне видання «Порадьтеся з фармацевтом», адже під час нього добровольці, M.IN:. фармацевти, студенти фармації, догляду за хворими, медичного аналізу, медицини будуть підвищувати обізнаність про теми діабету.

Пацієнти матимуть чудову можливість виконати якісні тести, на:

— вимір рівня глюкози у крові;

— вимірювання артеріального тиску;

— аналіз складу тіла;

— вимір жирової тканини.Кожен пацієнт матиме можливість проконсультуватися з отриманими результатами з медичним персоналом, який володіє відповідною освітою.

Організатори проекту закликають всіх учасників відвідати кожну з позицій, зокрема людей з груп ризику: осіб з ожирінням, низькою фізичною активністю, серцево-судинними захворюваннями, жінок, які страждають синдромом полікістозу яєчників, та тих, хто народив дитину вагою понад 4 кілограмів.

Варто зауважити, що вони також запрошують всіх охочих взяти участь у кампанії «Здоров'я під контролем», яку люб'язно організувала IFMSA-Краків (міжнародна федеральна асоціація студентів-медиків Кракова). Ініціатива спрямована на проведення фундаментальних досліджень та підвищення обізнаності громадськості про цивілізаційні захворювання.

Що таке Всесвітній день боротьби з діабетом?

Всесвітній день боротьби з діабетом був створений у 1991 році Міжнародною федерацією діабету (ІДФ) та Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) у відповідь на побоювання з приводу збільшення поширення діабету в усьому світі. З 1991 року популярність цього дня зросла, та тепер його святкують понад 350 мільйонів чоловік з різних регіонів світу. В урочистостях беруть участь люди з формуючих кіл: студенти-медики, лікарі, діти, дорослі та, звичайно ж, люди з діабетом.

Основна мета кампанії — підвищити поінформованість широкого загалу про причини, симптоми, лікування та ускладнення, пов'язані з діабетом. Всесвітній день діабету нагадує про той факт, що число випадків діабету збільшується та буде рости, якщо не буде вжито негайних заходів профілактики.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини