JustBrief — поспішайте взяти участь у конкурсі та виграти 10000 злотих!

5501
Facebook Twitter
JustBrief — поспішайте взяти участь у конкурсі та виграти 10000 злотих!

Агентство Performante знову запрошує студентів та випускників університетів Республіки Польща, зацікавлених у кар'єрі у творчій індустрії, взяти участь у конкурсі JustBrief.

Агентство Performante знову запрошує студентів та випускників університетів Республіки Польща, зацікавлених у кар'єрі у творчій індустрії, взяти участь у конкурсі JustBrief. У поточному році, молоді люди, які беруть участь у цій ініціативі, зіткнуться з брифом, підготовленим Uber Eats. Для всіх охочий взяти участь у цьому цікавому проекті, з якого може початися кожна окрема історія успіху, організатори нагадують, що заявки можуть бути відправлені тільки до 4 листопада 2018 року.

Завдяки участі у конкурсі JustBrief, молоді люди, які хочуть почати кар'єру в області маркетингу та реклами, мають можливість підготувати та провести кампанію для реального клієнта. Цього року конкурсанти працюватимуть над кампанією, що відповідає потребам Uber Eats. Концепції, підготовлені студентами, будуть представлені у фіналі конкурсу, який відбудеться 7 грудня у Варшавському офісі агентства Performante. Пропозиції щодо кампанії будуть оцінюватися журі у складі представників Uber Eats, Business Insider Polska та Performante.

Саме у цьому, а також подібних конкурсах, фахівці-початківці та студенти польських освітніх структур, які розвиваються у напрямку реклами, піару, паблік релейшинс та маркетингу у цілому мають можливість проявити всі свої таланти, завести корисні знайомства з експертами творчої сфери, та, що важливо, виграти досить значний матеріальний приз. Варто зауважити, що навіть якщо потенційний учасник не до кінця впевнений у своїй кампанії, даний захід буде доброю нагодою, щоб перейняти досвід експертів, та у майбутньому, беручи до уваги всі зауваження, значно вдосконалити поточні та майбутні роботи.

На етапі участі у змаганні, конкурсанти повинні вказати, якій ролі вони віддають перевагу у творчому відділі. Форма заявки, яка може бути заповнена на сайті justbrief.pl, стане основою для вибору учасників та набору їх до груп з 5 осіб, які підтримуватимуться наставниками агентства Performante. Кожна з команд-учасниць надасть свою концепцію конкуренції у конкурсі для кампанії Uber Eats. Що стосується брифінгу, то у ньому також візьме участь представник ресторану Gringo, який дозволить учасникам ознайомитися з перспективою рестораторів, які беруть участь у співпраці з клієнтом. Крім участі у семінарах, що передують підготовці концепції, майбутні адепти маркетингу та реклами можуть розраховувати на постійну підтримку експертів Performante.

Тіна Тутунчі, фахівець з брендінгу та внутрішньої комунікаційної співпраці агентства Performante у своєму недавньому інтерв'ю особливо підкреслила, що всі наставники, залучені у цьому проекті безмежно раді, що вдруге будуть супроводжувати команди, які вирішать взяти участь у конкурсі. Видання минулого року стало дуже популярним серед студентів. Проект також отримав визнання у відповідній галузі. Хотілося б підкреслити, що цей проект отримав визнання на конкурсі EB Kreator, організованому компанією GoldenLine у номінації «За кращу кампанію брендингу роботодавців», а також на конкурсі EB Stars, організованому Інститутом брендингу роботодавців у категорії «кращої кампанії з брендингу роботодавців до 100 000 злотих». Великий інтерес до змагань змусив організаторів зрозуміти, що багато студентів та випускників хочуть працювати у креативній індустрії. Водночас, всі залучені особи з Performante зізналися, що важко правильно скоординувати людей, у яких немає досвіду роботи. Завдяки участі у JustBrief, конкурсанти створять кампанію, що відповідає потребам реального клієнта, у якої є всі шанси на те, щоб бути реалізованою. Тіна Тутунчі додала, що для багатьох з учасників — це перший крок у побудові свого професійного портфеля та створення мереж у галузі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини