Яким чином ящик, повний експериментів, допоможе учням польських освітніх установ?

7571
Facebook Twitter
Яким чином ящик, повний експериментів, допоможе учням польських освітніх установ?

Як виробляється енергія вітру? Як автомобілі можуть відновлювати кінетичну енергію, завдяки своєму руху? Як перевірити, чи дійсно у світлодіодних ламп менше енергії, ніж у традиційних?

Як виробляється енергія вітру? Як автомобілі можуть відновлювати кінетичну енергію, завдяки своєму руху? Як перевірити, чи дійсно у світлодіодних ламп менше енергії, ніж у традиційних? Все це можна дізнатися учням шкіл Республіки Польща, які знайшли у себе на робочих столах навчальні комплекти «новаторський Power Box».

У поточному та 2018 рік, у 83 початкових та молодших школах будуть представлені ​​характерні коробочки синього кольору Power Box, які розроблені в рамках освітньої програми, що реалізується з 2013 роком Фонд новаторства в Польщі та Науковим центром Коперника. У цих унікальних експериментальних коробках можна знайти пристосування та аксесуари, які допоможуть зрозуміти доступним способом закони фізики. Фахівець, який працює в Науковому центрі Коперника Яцек Валавендер, помітив, що даний навчальний комплект Power Box — стимулює творчість та дозволяє вчитися корисним речам, при цьому, робити це весело. Дуже часто, поняття наука та веселощі повністю розділені, але, в разі експлуатації даних коробок, можна поєднати ці два поняття, хоча, як особливо підкреслює Валавендер, це, в першу чергу наука, але впроваджена, через гру. Вже давно доведено, що, як дорослі, так і діти значно краще засвоюють інформацію, коли присутні елементи, з допомогою яких можна щось побудувати. Також, фахівець уточнив, що, для отримання найкращого ефекту, необхідно об'єднати зусилля та діяти в єдиному напрямку.

В наданих синіх коробках, викладачі можуть знайти моделі невеликих вітряних ферм, сонячні установки або автомобілі, здатні відновити кінетичну енергію при своєму русі. Крім того, кожна новинка Power Box оснащена різними типами лампочок, вимірювальними пристроями та лампами. Для того, щоб правильно експлуатувати надані елементи, а також, допомогти вірно провести дослідження, Науковий центр Коперника та Фонд новаторства в Польщі, проводять навчальні семінари для вчителів обраних освітніх установ. Мета надання даних боксів — удосконалити польську освіту, а на семінарах, викладачі можуть дізнатися, як використовувати обладнання в коробки для експериментів, які пов'язані з генеруванням та придбанням енергії з поновлюваних джерел, а також, як їх модифікувати та спонукати учнів до самостійного експериментування.

Семінари для вчителів надають відмінну можливість дізнатися, наскільки корисним може бути Power Box, в повсякденному житті. Це відбувається наступним чином: під керівництвом співробітників з Наукового центру Коперника які беруть на себе роль учнів та самих себе, без будь-яких інструкцій, перевіряють пристрої в ящиках, а потім намагаються спланувати різні методи їх використовуючи. Саме в цей час стане зрозуміло, наскільки такі експерименти можуть бути цікаві не тільки для учнів, а й для вчителів, які знаходять ще більше варіантів використання наданих елементів з набору Power Box.Творці новаторства Power Box дуже раді, що отриманий спочатку ефект не згасає. В цьому році пройшов 5-й випуск навчального семінару, який проходив в Науковому центрі Коперника. У ньому взяло участь 109 вчителів з 83 шкіл з Мазовецьких, Подляських, Великопольских, Люблінських та Силезських воєводств.

Для цих польських освітніх установ будуть представлені освітні комплекти Innogy Power Box, які допоможуть учням зрозуміти роботу нових технологій, пов'язаних з відновлюваними джерелами енергії. Понад 500 вчителів з чотирьохсот шкіл у всій Республіці Польща, взяли участь в попередніх програмах даної спрямованості, та, тепер, мають цікавий досвід, при чому, отримали його як учні, так і всі вчителі, котрі прийняли в цьому участь.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини