Які можливості отримання кредиту мають студенти університетів Польщі?

2045
Facebook Twitter
Які можливості отримання кредиту мають студенти університетів Польщі?

Дана стаття буде корисна для абітурієнтів та їх батьків, оскільки ми розповімо, чи можна у Польщі студентам взяти кредит, а також на скільки це доцільно.

Студенти часто скаржаться на брак грошей. Після 18 років витрати та споживання зростають, а батьки пропонують починати незалежність одразу й у фінансовому вираженні. Звичайно, є можливість підробляти у вільний від навчання час, але не всім вистачає зароблених коштів. З цієї причини, багато хто зі студентів розглядають можливість оформлення кредиту. Дана стаття буде корисна для абітурієнтів та їх батьків, оскільки ми розповімо, чи можна у Польщі студентам взяти кредит, а також на скільки це доцільно.

Чи є можливість у студентів отримати кредит онлайн?

Запозичення в Інтернеті від кредитних компаній стає популярним, особливо серед молодих людей, які ефективно здійснюють навігацію у мережі. Пропозиції можна знайти у Matchbanker.pl, відомому механізму порівняння позик.

У студентів є шанс отримати багато привабливих кредитів, хоча вони можуть зіткнутися з обмеженнями. Деякі кредитні установи надають позику тим, хто досяг певного віку, 21-го року. По-друге, необхідно пройти перевірку можливостей запозичення, що можуть перешкоджати особливо для студентів, які не мають доходу.

Таким чином, у студентів більше шансів отримати кредит від онлайн-кредитних установ, ніж стандартний споживчий кредит у банку. Ви можете отримати кредит миттєво та не залишаючи свій будинок. Крім того, можна розраховувати на гнучкі умови як з точки зору суми позикових коштів, так і на дату та спосіб погашення.

Чи варто претендувати на пільговий студентський кредит?

Хоча студенти навряд чи отримають типові банківські кредити, вони можуть розраховувати на спеціально підготовлену пропозицію про надання студентського кредиту, яка є на ринку майже 20 років. Учні ВНЗ можуть подати заявку на студентський кредит у віці до 25 років, та прийняти рішення про це у будь-який період. Кредит для студентів відрізняється від інших кредитів, пропонованих банками, хоча майже кожен кредит має високу стандартизацію.

Студентська позика не виплачується одноразово, а на виплат. Протягом року, з жовтня по липень, є 10 платежів. На даний час, існує досить багато можливостей для вибору конкретної суми кредиту. Якщо Ви використовуєте цей кредит протягом декількох років, тобто під час навчання на бакалавраті, аспірантурі та навіть докторантурі, можна таким чином позичити кілька десятків тисяч злотих.

Великою перевагою студентського кредиту є тривале відстрочене погашення, яке у принципі становить до двох років з моменту закінчення навчання, тобто на той момент, коли багато випускників вже мають стабільну добре оплачувану роботу. Крім того, відповідальність поширюється на зручні платежі, а процентна ставка за кредитом дуже низька.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що навіть попри всі переваги, є деякі ризики, коли учні ВНЗ вирішуються оформляти студентський кредит. Якщо учень не закінчить навчання, погашення кредиту починається негайно, а процентна ставка буде висока. Доцільніше знайти підробіток та компенсувати частину витрат, або прагнути завоювати стипендію, грант чи ексклюзивну знижку, щоб здешевити й без того доступне навчання. Що стосується онлайн позик, їх варто оформляти лише якщо не вистачає пари сотень злотих на дуже потрібні речі, у протилежному випадку, якщо метою є імпульсна покупка, краще цього уникати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини