Кредити для польських студентів без роботи. До яких компаній можна подати заявку?

7067
Facebook Twitter
Кредити для польських студентів без роботи. До яких компаній можна подати заявку?

Багато студентів польських університетів, серед яких чимало наших співвітчизників, отримуючи освіту ще й підробляють, або отримують стипендію. Але буває, щоб й засобів, які прийшли з додаткових джерел — не вистачає.


Багато студентів польських університетів, серед яких чимало наших співвітчизників, отримуючи освіту ще й підробляють, або отримують стипендію. Але буває, що й засобів, які прийшли з додаткових джерел — не вистачає. Якщо учневі ВНЗ потрібні гроші для покупки книг або студентського життя, варто знати, що є кілька варіантів. Пропонуємо Вам ознайомитися з ними та прийняти рішення, чи так і потрібні позикові кошти та якщо відповідь ствердна, то який із описаних варіантів підходить більше інших.

Невеликий кредит? Можна скористатися пропозиціями кредитних компаній

Є багато кредитних компаній на польському ринку, які пропонують швидкі кредити онлайн. Ці продукти призначені для тих, хто потребує додаткових ресурсів. Якщо у Вас немає постійного джерела доходу, є шанс отримати гроші. На відміну від банків, кредитні компанії не вимагають довідки про доходи від клієнтів — все, що потрібно зробити, це оформити заяву, тобто вказати, скільки та де Ви заробляєте.

Ось деякі компанії, які надають гроші для потреб студента:

— Filarum — тут можна позичити до 1000 злотих максимум на 30 днів;

— Vivus — компанія пропонує позику до 3000 злотих на 1 календарний місяць;

— Kuki — також пропонує кредит до 3000 злотих на 30 днів;

— Quick Cash — максимальна сума позики становить 6000 злотих на 65 днів;

— ExtraPortfel — як новому клієнту можна позичити до 3000 злотих на 30 днів.

Кожна кредитна компанія встановлює мінімальний та максимальний вік клієнта. Не всі кредитори готові позичати гроші людям, які тільки що отримали посвідчення особи. Інформацію про мінімальний вік клієнта можна знайти на сайті кожної з компаній.

Як студентам університетів Польщі оформити кредит у кредитній компанії?

Кредитні компанії спеціалізуються на кредитуванні через Інтернет. Щоб отримати гроші від обраної компанії, потрібно тільки:

— заповнити форму на веб-сайті кредитора;

— почекати кілька хвилин для прийняття рішення про кредит;

— підтвердити свою готовність укласти кредитний договір.

Гроші на вказаний банківський рахунок будуть відправлені протягом декількох хвилин.

Для заповнення форми знадобляться тільки дані з посвідчення особи (адреса прописки (мельдунек), номер PESEL, номер документа та серія).

Для кого призначена студентська позика?

Спеціалісти UP-STUDY підкреслюють, що студентський кредит — це тип позики, призначеної для учнів ВНЗ, яким необхідні додаткові кошти на весь період навчання. Іншими словами, використовуючи її, банк буде щомісяця виплачувати до 800 злотих. Користувачі кредитних коштів мають можливість почати погашати студентську позику після закінчення навчання.Не у всіх банках пропонуються студентські кредити. Кожен, хто отримав індекс та хотів би використовувати цей продукт, повинен, серед іншого:

— почати навчання до 25 років;

— вказати поручителів за кредитом;

— показати, що він відповідає критерію доходу.

Студентська позика є підтримкою протягом усього періоду навчання та, отже, цей продукт тільки для людей, які не можуть розраховувати на фінансову підтримку сім'ї або університету (наприклад, у вигляді стипендії).

Стипендія від університету, індивідуальні знижки та підробіток — альтернатива позикам та кредитам

Формами фінансової підтримки студентів також є стипендії, які виплачуються університетами, гранти на покриття витрат навчання на весь або частину періоду. Як державні університети, так і приватні ВНЗ пропонують:

— стипендії — вони присуджуються кращим студентам року;

— соціальні стипендії — присудження такої стипендії визначається критерієм доходу.

Залежно від політики університету, стипендії присуджуються студентам на семестр або цілий рік. Також завжди є можливість отримати ексклюзивну знижку або знайти підробіток, що сприяє покриттю навчальних або поточних витрат.

Підсумовуючи, підкреслимо, якщо Ваше фінансове становище раптово погіршилося через випадкові події, перевірте, чи надає Ваш університет гранти. Ви можете отримати допомогу, у тому числі через діагноз хвороби, пологи або втрату одного з батьків, який допомагав матеріально. Що стосується кредитування, його краще використовувати тільки через брак альтернативи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини