Як спонукати студентів вчитися після канікул? ТОП-3 методів для учнів польських університетів

8386
Facebook Twitter
Як спонукати студентів вчитися після канікул? ТОП-3 методів для учнів польських університетів

Як спонукати студентів польських та інших освітніх структур після такої тривалої навчальної відпустки, як літні канікули? Про це ми детально поговоримо у даній статті, тому вона актуальна для студентів університетів Польщі.

Повернення до навчання після канікул, попри країну отримання кваліфікації, може бути надзвичайно важким. Спілкування з реальністю дається нелегко, тим більше, якщо відпочинок був досить пасивним у плані розумових навантажень, до того ж, дійсно успішним. Проте потрібно позбутися святкової аури та знову приступати до отримання знань, напрацювання практичного досвіду, прийняття участі у соціальних та наукових проектах, у загальному — до повноцінних студентських буднів. Як спонукати студентів польських та інших освітніх структур після такої тривалої навчальної відпустки, як літні канікули? Про це ми детально поговоримо у даній статті, тому вона актуальна для студентів університетів Польщі та учнів ВНЗ інших країн, попри освітньо-кваліфікаційний рівень, на якому відбувається навчання.

ТОП-3 методів спонукання студентів до навчання після літніх канікул

1. Плануйте свою наступну відпустку. Дуже часто, повертаючись з відпустки, ми відчуваємо справжній розбитий стан. Святкове життя, безтурботний час, сонце та дозвілля можуть приголомшити та змусити студентів повністю абстрагуватися від навчання, втративши при цьому тягу до знань. Щоб не відчувати повного шоку після повернення, варто запланувати ще одну відпустку. Пошук варіанту поїздки, навіть якщо вона трапиться через кілька місяців, істотно підніме настрій та дозволить сконцентруватися вже на виконанні поточних завдань, повернувши звичний оптимізм та бажання вбирати інформацію у великих обсягах.

2. Запишіть свої цілі на аркуші. Якщо мотивація не приходить одна... тоді варто мотивувати себе діяти. Запишіть цілі, яких Ви хочете досягти під час навчання. Подумайте про те, чого Ви хочете досягти до своїх наступних канікул.

Налаштовуючись на досягнення короткострокових та довгострокових цілей, Ви змусите себе працювати набагато страшніше та зробити більше, ніж не маючи уявлення про напрямок діяльності. У європейських студентів може бути безліч цілей, серед яких, найбільш корисними є: придбання додаткових навичок (тайм-менеджмент, вміння та право керувати транспортним засобом, ази програмування або маркетингу), участь в проектах мобільності (наприклад, міжнародний обмін студентами), підробіток, котрий принесе не тільки додатковий заробіток, а й досвід взаємодії у колективі.

3. Налаштуйте себе позитивно. Найгірший ворог успіху — погане ставлення та повне заперечення. Виділіть час для того, щоб подумати про те, що Ви вже досягли, та чого ще бажаєте досягти. Налаштувавшись на майбутні звершення, можна здорово зарядитися оптимізмом. Залиште позаду сумні думки та дилеми, які мали місце під час канікул. Покладіть сувенір зі своєї відпустки на свій робочий стіл та отримаєте хорошу енергію. Пам'ятайте, що це не остання Ваша відпустка, а наступна вже скоро. Час минає швидко, та Вам потрібно багато чого зробити! Нехай позитивне ставлення та сила принесуть успіх та бонуси під час навчання та після нього. Не встигнете моргнути оком, як станете висококласним дипломованим фахівцем, котрий обіймає бажану посаду з гідним окладом.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що основним мотиватором для студентів польських університетів, котрі повернулися з канікул та не мають охоти включатися до навчального процесу, є показник майбутніх перспектив, таких як стрімке працевлаштування та блискуча кар'єра.

Щоб спонукати себе продовжувати освіту, потрібно переглянути або згадати свої пріоритети. Також, багатьом стане у пригоді наданий перелік, тому його слід не тільки переглянути, а й випробувати на практиці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини