Форми навчання у Vistula University. Куди відкритий шлях дипломованим фахівцям?

8871
Facebook Twitter
Форми навчання у Vistula University. Куди відкритий шлях дипломованим фахівцям?

Одним з найпопулярніших та перспективних є Vistula University та саме форми та вартість навчання у даній освітній структурі ми розглянемо далі у статті.

Дуже важливо вибрати університет для здобуття вищої освіти, як і країну його розташування. Виходячи на міжнародний ринок праці відразу після отримання диплома, маючи за плечима лише досвід, набутий під час проходження стажування або підробітку, будьте впевнені, що потенційні роботодавці будуть дивитися, в якому саме закладі вищої освіти була придбана кваліфікація. Виходить, конкуренція існує вже на етапі вступу, та, явно, не маленька. Багато випускників українських шкіл, в зв'язку з вітчизняними реаліями і нестабільністю, вважають найкращим придбання професії за кордоном, але, що важливо, з доступною річною платою. На сьогодні, відповідають цим, а також іншим параметрам відбору — університети Республіки Польща. Одним з найпопулярніших та перспективних є Vistula University та саме форми та вартість навчання у даній освітній структурі ми розглянемо далі у статті.

Особливості та відмінні риси Akademia Vistula

Академія фінансів та бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula), яка розташувалася у столиці Польщі — Варшаві, є приватним університетом, чинним вже більш ніж двадцять років. Крім переваг, які ми перерахуємо нижче, варто зауважити, що дана структура вищої освіти займається своїми студентами з перших днів їх звернення до ВНЗ. Це проявляється у доступності підготовчих курсів, які проходять у літній час та дозволять навчитися як польської, так і англійської мови, тривалістю до 12 тижнів. Також університет надає підтримку у пошуку житла, як і партнер ВНЗ компанія UP-STUDY, що сприяє при вступі до цієї та інших перспективних освітніх структур Польщі.

Форми навчання та освітньо-кваліфікаційні рівні, доступні в Університеті Вістула

Говорячи про форми навчання, необхідно звернути увагу на те, що в Академії Вістула, крім того, що є присутнім стаціонар та заочна форма навчання, ВНЗ є однією з небагатьох польських навчальних структур, які пропонують можливість навчатися дистанційно, причому не тільки на бакалавраті, а й на магістратурі за напрямом «Управління». Дозволяючи вибрати мову навчання, ВНЗ пропонує програми бакалаврату як польською, так і англійською. Також є можливість досягти освітньо-кваліфікаційного рівня магістра та більш ніж 10 програм додаткової освіти. В останні кілька років особливий попит має навчання на Global МВА. Ця програма спеціально розроблена для ТОП менеджерів, підприємців-початківців та інших людей бізнесу, які прагнуть до динамічного розвитку кар'єри.

Вартість навчання та перспективи працевлаштування

Цей варшавський бізнес університет, крім великої пропозиції щодо програм навчання, має одну з найбільш справедливих та лояльних плат, серед ВНЗ такої високої кваліфікації. Середня плата на бакалавраті польської мови викладання становить 1450 євро на рік. Магістра у залежності від спеціальності обійдеться 1300-1750 євро за рік. Англомовні курси коштують трохи дорожче 2000-2500 євро, річна плата навчаючись для отримання МВА складає 4000 євро.

З кваліфікацією, отриманою у Вістула Університеті можна працевлаштуватися не тільки на території Польщі, а й у будь-якій індустріальній державі. Диплом цього ВНЗ цінується локальними та міжнародними роботодавцями, тому знайти гідне місце роботи можна вже у перші місяці після закінчення навчання.

Отже, на сьогодні, висока якість, а також низька плата за рік навчання в Університеті Фінансів та Бізнесу Вістула щорічно приваблює сотні іноземних абітурієнтів, тим самим роблячи його одним з найбільш інтернаціональних польських ВНЗ. Для вступу потрібно стандартний набір документів, але до підготовки варто поставитися дуже відповідально. Для отримання кваліфікованої підтримки у підготовці документів для вступу до даної структури освіти, звертайтеся до представництв UP-STUDY, де, крім цієї послуги Ви можете отримати повний спектр допомоги у питаннях вступу, поселення та відкриття візи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини